Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Usługi] Przechodznie Wrót

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 15 zł gamma...

3x nie, zapraszamy na allegro.

Zamykam, zły dział (pisz w black market).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

To przenieś do dobrego działu :)

I coś ci to zamknięcie nie wyszło... xD

Kidmod nie ma prawa do przenoszenia.

Po za tym... ranga mi wyparowała.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Pechowcem to twoja jest Mama ponieważ cie urodziła!

Wypierdalaj na allegro.

Ps.Kto nie umie przejść sam wrót hahahha

Zdaje mi się, że ty nie potrafisz.

/Zgłosiłem twój post B)

Opublikowano

Zdaje mi się, że ty nie potrafisz.

/Zgłosiłem twój post B)

Hahahahah nie ten dział!!Myślisz że nie umiem a trójkąt nad rangą to skąd noobie.

Kolejne neo w sieci B)

Opublikowano

Hahahahah nie ten dział!!Myślisz że nie umiem a trójkąt nad rangą to skąd noobie.

Kolejne neo w sieci B)

Pewnie kupiłeś konto i dlatego :D

Opublikowano

K@mel spier.. na allegro jak chcesz takie coś robić lub do BM.. Najpierw chce cracka sellnąć a teraz konta kraść...

Chcesz kasę mieć to rusz dupe i do roboty...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Ja już Was wszystkich zgłosiłem i gdyby nie zabrali mi kidmoda nie byłoby tej kłótni... ehh..

A właśnie. Nie warto mu podawać swoich passów bo Wam konta hacknie tak jak to zrobił Evilowi ...

Opublikowano

A czy znaleźli by się w ogóle tacy co by mu podali pasy do kont, nawet jak by to za free robił?

Kamelu na co ty liczyłeś, żałosna jest ta twoja propozycja naprawdę :) uśmiałem się po pachy :P

ps. UUU widzę nadeszła amnestia na status ostrzeżeń. Bardzo dziękuję :)

imetin_logo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...