Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Error Torrenta Nie Chce Scignac!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sam sie z tym jebalem dobre 2 tygodnie ale dalem rade :]

Nie chodzi nam torrent mamy 0 seedow nie chce wejsc;/ Pierw musimy sie dowiedziec z kad mamy neta,jezeli to jakas osiedowka czy radiowka to na 99% mamy zablokowane porty torrenta bo uslugodawcy lubia to robic.Pierw prosimy lub zalatwiamy o odblokowanie jest to port.6881-6999.

Jesli nadal nie chodzi, lub uslugodawca sie wymiguje to idziemy do kumpla scigamy najnowszego metina i on niech go ztorretnuje,zeby dalo sie zalogowac do gry.Wylacza wszystko wrzuca ci folder metina na dvd czy cokolwiek i wrzucasz na kompa.Przed wrzuceniem czyscimy kompa od nie potrzebnych rzeczy EM2 MH i stare pliki metina.Po wrzuceniu torrent nie ogania i laduje sie jakbysmy mieli odblokowane i bez zadnych obejsc wchodzimy do gry;] Lecz jesli bedzie uptade to bedzie trzeba to powtorzyc i tak w kolko ;]

Mam nadzieje ze chociaz 1 osobie pomoge ;]

Jesli uwazasz ze to cos daje,dalo lub wnosi w nasze Metinowskie zycie to daj - ;]

pozdrawiam

zbyt duża sygna

Opublikowano

Ja jakoś miałem 0 seedów- zostawiłem na dłuższą chwilke i spatchowało się tak samo z kolegą. Wg oświeć mnie jak mam zgrać metina na płyte?;o

Opublikowano

Problem w tym że od kolegi jak brałem to i tak nie pyka jest tak jak bym samemu pobrał.

Torrent nadal stoi i stoi .

Poradnik (1Post) nie działa.

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

brales zainstalowanego i ztorrentowanego metka? czy instalke? chodzi ze on musi ztorrentowac, tak ze moze wejsc do gry i wtedy caly folder bierzesz

zbyt duża sygna

Opublikowano

ztorrentowanego brałem przecież umiem czytać kolega normalnie tego samego neta ma i mu weszło to mi dał a mi nie pyka i wyskakuje to , aż się wkurzyłem i pobrałem hshield kamera i nie pomogło (do czystego metka bez moda!!). I czy da się upnąć jakoś ten plik z obrazka dla mnie??

06070010_KozaKiJuZ.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...