Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w ostatnim czasie pojawiały sie specjalne eventy np 6 grudnia lub 11 listopada. Zapewne wiecie co tam dropiło a mianowicie szkatułki blasku księżyca.

Towar bardzo pożądany chociarz nie zawsze odrazu zostanie kupiony:)

Na moim serwerze Arkantes te szkatułki stoją około 2-2,5kk a więc mozna cos zarobic ale w moim przypadku jest to marny zarobek bo mało ich dropie:/

Jednak dla wytrwałych graczy może to być niezła okazja. Szkatułek nie polecam sellać odrazu po evencie bo duzo noobków je sella odrazu i nikt ich nie chce po dużej cenie :) Po paru dniach zazwyczaj po 4-7 ceny tych szkatułek rosną chociarz mądrzejsi dalej je mają i czekają aż całkowicie nie zostanie po nich ślad na rynku i wtedy wkraczamy do akcji. Sellamy nasze szkaty za około 30-40% większą cenę niż odrazu po evencie i zyski jakieś tam są. Ludzię często kupują je z samej ciekawości co z nich dropnie a dropią fajne jak i beznadziejne rzeczy dobre to np bodzio a te beznadziejne to potworki z których zazwyczaj nic nie dropnie ^^ No więc można chyba mój tutek zaliczyć jako dobry zważając że to mój 1 poradnik/TUT licze na jakieś + a - nie stawiajcie :)

Opublikowano

Jeżeli to ma byc tut musi być estatycznie ... a pozatym jak tut to dobry PORADNIK ! ale + leci : )

Lubie pisać i pomogac na MPC =]

forma zapłaty za pomoc ?! :

+

Opublikowano

ojojojojoj ale się namyślałeś żeby to wymyślić, nikt by tego nie odkrył, ja zawsze tak robię bo to normalne że jak coś nie dropi to jest drogie

ale niech będzie, dam ci + tak na zachętę (ale tak szczerze to poradnik do d**y bo każdy wie że przedmioty drożeją z czasem)

reflink - zakaz umieszczania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...