Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sse Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na SSE Najlepiej zrobić full str. Bo postać full int ma taki sam dmg (nawet mniejszy?).

I najlepiej robić łucznika lub glaviera.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

D&G komp na 100% nie :)

Net tez nie

a lagi wlasnie dluzsze . i tylko na sse

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

no w dupsko xD znowu cos ;p

P.S ace ty tam nie gadaj tylko z nami bij ;D jak teraz bedzie rollback to sie wkurze :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mam prośbe do was dajcie mi download do tego i opiszcie co i jak bede wdzięczny bo ja 1 raz priva bede sciagał itd.. nubek jeszcze jestesm w silka..

noobq.th.jpgkicknut.th.jpg
Opublikowano

Rejestrujesz się na forum, logujesz się. Klikasz "Rejestracja" by zrobić konto do gry, wpisujesz passy, klikasz przycisk, pojawia się białe okno z pasami. Na forum, wchodzisz w "Co zrobić by zagrać". Gdy wszystko zrobisz, wbijasz do gry. Jeżeli po wpisaniu pasów, pisze, że są błędne, oznacza to, że nie zostało jeszcze aktywowane konto (Pax najczęściej pare razy aktywuje wciągu dnia).

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

bez sensu zarejestrowałem się czoraj gdzies kolo 22 i do dzis nie moge sie zalogowac;/

Opublikowano

Poczekaj jeszcze do jutra jezeli nie bedzie dzialalo dalej zaloz nowe konto poniewaz moglo byc juz takie same ID co ty dales

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

dajcie mi download do silka 1.265 bo tamten na stronce sse ma uszkodzone archiwum

Opublikowano

Ok cfaniaku a zrob sam lepszy serwer :)

Nawet pewnie nie wszedles so gry i nie zobaczyles jak sie gra

A wkurwia mnie takie pierdolenie...

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Napisałem że to tylko i wyłącznie moje zdanie :P

Czytaj uważnie :D

Byłem w grze i właśnie ja oceniam :D

Czy ja mówię że jestem PRO i potrafię robić SSE? D:

xD ale twój post mnie rozśmieszył :D

Opublikowano

nie wiem czym jest cmd stary xD mów po człowieczemu prosze ja wasz język słabo jarze :P a do priva 1 raz podchodze

dobra znalazłem ( 212.85.116.104) już wiem co to jest cmd xD

tak więc to jest ip servera które mam wpisać do media patchera?

niby zrobiłem ale pisze że ejst inspekcja? tzn serv off są ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no co ty... chodzi mi o to czy to jest dobrze zrobione bo równie dobrze może być stary klient pod isro i taki komunikat wyskakuje. czy jest teraz off server i ktoś mi może to potwierdzić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

za cholere nie mogę znaleźć błagam oświeć mnie. albo daj link namiary no cokolwiek

\moja wina trzeba być zalogowanym na forum żeby widziec. a forum nie zapamiętuje i trzeba się ciągle logować

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...