Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zp + Zmiana Proxy

LorDoNaT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć, dlaczego gdy ja włączam te reklamy to zamiast tej strony z reklamami wyskakuje mi strona startowa?

A w dodatku ja nie mam żadnej opcji proxy na mozilli, a na ie nie umiem zmieniać. Mógłby mi ktoś pomóc, bo ja strasznie lewy z tego jestem.

Opublikowano

Wszystko pieknie dziala leci +-sik

Jak narazie mialem 32k ZP kupilem SPOP oraz losowalem nic ciekawego nie bylo ;/

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Na mozilli nie mogę dać earn free zp bo wyskakuje mi strona testowa. Na innych przeglądarkach jest dobrze, ale tam nie potrafię zmienić proxy. POMOCY

Opublikowano

Neta wam muli bo mieliście zawsze polskie ip każdemu muli.np ktoś mieszka w USA i używa pl ip to jemu też muli musieli byście mieć dostawce neta z USA :)

• 1 miesiąc temu...
Gość _Shadowlord
Opublikowano

Dzięki jestem początkującym, pomogło mi. Bardzo estetyczny tut.

Opublikowano

Wszystko cacy dopóki nie doszedłem do tematu numeru telefonu, bo wpisuje w google miescinę skąd pochodzi owy proxy ale żadne numery sie nie wyświetlają w opisach a nawet jakby to który wybrać? HELP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a można na tym wpaść i potem nieźle zabulić czy nie? bo przydało by mi się jakoś z 10k ZP

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

przepraszam ze o takie glupoty sie pytam ale pomoze mi ktos jakos przeczytaz ze 2 reklamy bo ja jestem glab w tych sprawach prosze bede wdzieczny dam +

Opublikowano

Proszę o pomoc cały czas w SuperRewards wyskakuje mi "There are currently no items to display" nawet gdy zmieniam IP po x razy to jest , a na innych kontach ( sprawdzałem na kilku ) wpisując to samo IP w którym SuperRewards na moim głównym koncie nie działa tam akurat wszystko jest w porządku .

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

a ja mam pytanie, jeśli znajde proxy united states i anonymous, tylko że końcówka nie jest ":80" tylko 8080 to co wtedy ? mam ignorować takie proxy czy jak ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...