Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot V4.0.0 Juz Jest

Szajber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mógłby ktoś trzasnać upa na jakis serwer bo na tym forum gdzie jest udo do ściągnięcia trzeba się zarejestrować, ja juz czekam 2 tygodnie na link aktywacyjny na tamto forum i co s czuje ze nie dostane tego linka, póbowałem nawet zmiane mejla i na tego 2 tez nie doszło.

Zaraz dodam spolszczenie i tutorial.

Co to jest instashield?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Co to jest instashield?

Jak nie wiesz to zostaw. :) Nie mogę się tego doczekać.

BTW : Po 3 sekundach od włączenia się takie coś pokazuje - co to jest?

beztytuugg.png

miłosz

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Co to jest instashield?

Widać sporo w grę grasz :D

Stabilna osłonka... Działa to tak jak z EMP czyli siekną i puszcza :)

Opublikowano

Widać sporo w grę grasz :D

Stabilna osłonka... Działa to tak jak z EMP czyli siekną i puszcza :)

No sporo, ponad 2 lata, nie grałem na serwerach amerykańskich/angielskich, to skąd miałem wiedzieć co to instashield?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No sporo, ponad 2 lata, nie grałem na serwerach amerykańskich/angielskich, to skąd miałem wiedzieć co to instashield?

Ja gram 4 lata i ani razu w życiu nie wbiłem na inny serwer niż Polska 1/2/3, garena, skandynawia 2 gdzie wszędzie było po polsku... A w sumie skąś to znam xD

Dobra mogłeś niewiedzieć... Sorka ;)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

CZY ten bot nie łączy się z IP serwa UDO? Tak samo jak tamten?

Nie, ten ma serwer w sobie :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Czyli ten jest praktycznie nie do wykrycia?

Teoretycznie tak, ale jak ktoś lata po 50h to bana dostanie, bo bot banuje też takie osoby co bez reloga tyle latają :D

Opublikowano

Witam mozecie mi pomoc mam problem z botem nie moge go uruchomic. wypakowuje bota na pulpit i jak chcem go uruchomic wchodzac w folder Release to mi pokazuje cos takiego "This application requires .NET Framework 3.5 SP1 or greater. To download this requierd go to http.//www.microsoft.com/dwnloads" Dodam ze jak rozpakowalem bota to jak otworze folder to pliki uDObot i uDObot.sln nie mozna ich uruchomic, chyba nie mam jakiegos programu

Opublikowano

... Dodam ze jak rozpakowalem bota to jak otworze folder to pliki uDObot i uDObot.sln nie mozna ich uruchomic, chyba nie mam jakiegos programu

pliku udobot.sln nie uruchamiasz tak jak i udobot.ncb...

UDOBot`a tak jak i inne programy odpala się z pliku z rozszerzeniem *.exe

Opublikowano

Kox? Napisał coś o tym co pokazuje sie po 3 sekundach ... też to mam moge sie dowiedziec co to jest i jak to unicestwic :D ? i zebym mogl sobie juz normalnie bocic jak kiedys :P jak w wersji 3.0.2 :P ? ? prosze o odpowiedz ;p piszcie też na gg 9539998

Opublikowano

Nie musisz nic wkejać od NoobKillerPL jak ściągniesz bota to tam już to wszystko jest.

Wklejasz swoje ID wpisujesz skrót serwa i na końcu SID i lata

Ta nic nei trzeba robic? Dobra robie tak jak Ty, wpisuje all klikam START i wyskakuje blad. omg...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie po prostu nie macie:

Net Framework 3,5

Microsoft Visual C++

bez tego nie ruszy!

Przy instalacji Net Framework'a 3.5 pod koniec instalacji wyskakuje blad i mam tylko Opcje "Zakoncz"

A Visual'a C++ wogole znalezc nie moge najnowszego na necie i to mnei drazni. Jak masz linka to zapodaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Przy instalacji Net Framework'a 3.5 pod koniec instalacji wyskakuje blad i mam tylko Opcje "Zakoncz"

A Visual'a C++ wogole znalezc nie moge najnowszego na necie i to mnei drazni. Jak masz linka to zapodaj.

To odpuść se bota =,=

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Dobra zaraz lookne

Taa jeszcze czego. Nie da rady. Mnie sie tak nie pozbedziesz. Boxy dla wszystkich xD

Mi to obojętne czy będziesz je zbierał czy nie, bo ich liczba podbnie jak alienów jest proporcjonalna do liczby graczy na mapie...

Chodziło o to, że jak ci i tak się nie instaluje to se odpuść.

Opublikowano

Mi to obojętne czy będziesz je zbierał czy nie, bo ich liczba podbnie jak alienów jest proporcjonalna do liczby graczy na mapie...

Chodziło o to, że jak ci i tak się nie instaluje to se odpuść.

Juz jest ok. Dziala :D . Boxy bede zbieral bo dzisiaj Wigilia i dali prezenty a w prezencikach jest mnostwo xenomitu ;) a nic prawie nie mam ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy Pomoże mi Ktoś z Tym Problemem :) ?? za każdym razem jak włączam bota wyskakuje taki błąd ....

Mam Zaintalowane to CC ++ i NF 3,5 co robic dalej ? prosze o pomoc

post-239463-0-47969600-1293414866_thumb.png

Opublikowano

Czy Pomoże mi Ktoś z Tym Problemem :) ?? za każdym razem jak włączam bota wyskakuje taki błąd ....

Mam Zaintalowane to CC ++ i NF 3,5 co robic dalej ? prosze o pomoc

<face_palm>

Po ch*j ci te programy? Naucz się angielskiego najpierw. Pisze wyraźnie że zły hash md5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...