Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Znalzlem Forum Oszustow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze blokuje nazwe nawet poprawnego linku nie mogelmm wklepac do postac zamiast cybstrzaki wyskokuje MikeWasKocha chodzi o to ze do sa jebane paly ktore kradna nasze posty obuszylem sie bo zanlazlem tam moj post z mpc forum tylko ze zmionym jednym zdaniem

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ale to jest wkorwiajace napracujesz sie a tu jakis buc ci jebnie bez twojej zgody np.: pliki na serwa By Kozak facet napisal ze nikt nie moze ich rozpszeczeniac na inne fora a jakas cipa wzucila to na forum tamto i napsial ze to jego i zbrira za to podziekowania i plusy wiec dla mnie to jest banda chuji

userbarwb.png

Opublikowano

po co robisz temat, przeciez ja niedawo zrobilem i polowa modkow sie wypowiedziala i temat zamknieto bo wszystko sie wyjasnielo, wedlug mnie zbedny spam tylo

a tak pozatym i tak tamto forum nas nie przegoni, mpc ma juz ponad 4 lata a tamto tez 4 ale miesiace wiec i tak predzej czy pozni9ej padnie a MPC stoi na profesjonalnym hostingu stron wiec na 100% nie padnie a ich? pewnie maja hosting na 1and1, na darmowym i szpanuja co to nie oni, a naprawde to gowniane forum

13032777318975834031.gif

Opublikowano

to przepraszam jezeli juz moderatorzy wyjasnili sprawe to mozna zamknac niestety nie widzialem tamtego posta przerpraszam

MPC FORUM ZADZI

userbarwb.png

Opublikowano

Żadna nowość , że inne fora mają poradniki , tutki serwerów z Mpc...

Closed

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...