Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem Pilne !

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, instalowałem kiedyś bf 2142 na starym kompie i nie grałem dawno dawno w tą gre , kiedyś znalazłem ją w pudle prawie nie śmigana :D , mam juz nowy komputer tamten oddałem kuzynowi na tamtym starym odinstalowałem te gre , i kiedy zainstalowałem na nowym i chciałem sie zalogować ( konto te samo co na starym uzywałem , bo poco od nowa :P ) to mam błąd ten cd key był juz uzywany , użyty czy jakos tak i moje pytanie jest takie czy da sie wyczyścić zapisy jakos cd key tego zeby dzialal mi na tym kompie ????

@EDIT:

Dodam ze te konto było jako pierwsze testerem tej gry :D czyli gre zarejestrowałem na te konto oto ss co wyskakuje na zalogowanie sie na te konto :

beztytuube.jpg

@EDIT:

Jak ktoś pomoze to dam za free na pw jednej osobie ( kto pierwszy pomoze ) dam mu

To jest ukryta treść, proszę

Posiadam juz konto ale podalem 2 email zeby miec 2 na wypadek , wiec warto pomoc mi :) a i oczywiście dam 5 i + :D

Opublikowano

Napisz supportu EA oni na pewno ci pomogą, zrób zdjęcie pudełka, cd-keya itp itd i oni zaradzą na twój problem. My ci raczej z twoim key'em nie mamy jak pomóc.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Ok postaram sie jak zaradzą to dostaniesz koda jak chcesz :DD

@PS: a gdzie i jak moge skontaktować ?

Opublikowano

Wysłałem zgłoszenie jeśli problem rozwiążą to @2UP jeżeli bedziesz chciał dostaniesz kod :)

Opublikowano

@Topic

Czytałem treść , ale to jest rejestracja!Co wynika ze screena.Spróbuj może inne passy , bo inaczej nie wypali.EA nie odda Ci klucza jeśli jest przyznany innemu kontu.

Testuje , nagrywam i robię tutki :)

Opublikowano

@UP:

Logowałem się na tym i nic ;/

i logowałem się na świeżo założonym i to samo :(

@EDIT ,a oto moje 2 pytanie:

moze mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś sposób ( gra orginalna ) na wejscie w tryb online z jakims pobranym cd key/em lub crackiem :D ? , bedzie +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...