Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, od razu przejdę do sedna sprawy, a mianowicie: po zainstalowaniu prywatnego servera WarhillNatural, samoczynnie mój komputer usuwa plik engine.exe przez co niemożliwe jest włączenie kala. Problem pojawia się też przy wyłączonym antywirusie (COMODO) i Windows Defenderze. Więcej info o moim kompie: procek 2x 3ghz, 4gb ram, karta graficzna radeon HD 4800 Series 512 mb, system operacyjny windows vista 32bit. Bardzo prosiłbym o odpowiedzi tutaj, pw lub gg 11095076. Bardzo proszę o pomoc gdyż nie chcę niepotrzebnie wzywać informatyka. Z góry dziękuję!!

Opublikowano

Witam wszystkich, od razu przejdę do sedna sprawy, a mianowicie: po zainstalowaniu prywatnego servera WarhillNatural, samoczynnie mój komputer usuwa plik engine.exe przez co niemożliwe jest włączenie kala. Problem pojawia się też przy wyłączonym antywirusie (COMODO) i Windows Defenderze. Więcej info o moim kompie: procek 2x 3ghz, 4gb ram, karta graficzna radeon HD 4800 Series 512 mb, system operacyjny windows vista 32bit. Bardzo prosiłbym o odpowiedzi tutaj, pw lub gg 11095076. Bardzo proszę o pomoc gdyż nie chcę niepotrzebnie wzywać informatyka. Z góry dziękuję!!

O jaaa :-)

1. Staty twojego kompa nam nie pomogą w usunięciu problemu ze znikającym plikiem =)

2. Weź całkowicie odinstaluj ten beznadziejny AntyVirus i zainstaluj inny.

3. Sprawdź w nim czy nie dodał on (engine.exe) na "Czarną listę" albo coś takiego, kwestia nazwy. Jest to lista plików uszkodzonych/zawirusowanych które anty wir broni przez uruchomieniem, przenosząc je do folderu KWARANTANNA etc.

4. Windows Defender TO NIE ANTYWIRUS =) I mało ma do rzeczy =)

5. Znając życie, wyłączeniem Anty-Wira nazywasz kliknięcie na jego ikonkę w pasku PPM->Zamknij (A prog. i tak w procesach zostaje) ... Musisz WYŁĄCZYĆ OCHRONĘ REZYDENTA. To z pewnością wystarczy.

Jak to zrobisz to wypakuj na nowo klienta, powinno działać.

Pozdrawiam

Fornication Under Consent of the King =)