Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sa:Mp]Problem Z Internetem, Czy Z Samp'Em?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem, który tutaj opisuje jest to problem w multiplayerze sławnej gry "Grand Theft Auto San Anderas" o nazwie "SA:MP" otóż gdy miałem kablówkę to samp działał mnie i śmigał, a teraz gdy mam radiówkę pokazuje w okienku samp'a, że mam około 45-65 pingu, ale na jakiego serwa nie wejdę to nie chce się połączyć, jak bym nie miał połączenia z internetem, a co dziwne mta(drugi z multiplayer'ów gta:sa) mi działa normalnie! Po prostu wyskakuje mnie to: >>KLIK<<

Próbowałem reinstalować gta, reinstalować sampa, bawiłem się zaporą i nic! A co jeszcze śmieszniejsze, gdy wsadzam internet, który dostałem z urzędu(internet USB) To normalnie mnie się łączy samp, lecz niestety z tym internetem z urzędu mam ponad 1000 pingu i ciągłe losty. Proszę o pomoc i brak wypowiedzi typu "samp to gów**". W razie czego podaje stronę tematu na jednym serwerze o tematyce RP w sampie, gdzie parę osób, próbuje mnie pomóc:

>>KLIK!<<

Ma taki pomysł, że może to być jakaś blokada portów routera czy coś, ale za bardzo się na tym nie znam więc najlepiej jak by ktoś mnie opisał co się stało i co oraz jak trzeba to naprawić.

Opublikowano

Gdyby nie to że cię na innym necie łączy, napisał bym że wina wersji sampa. Ale ją też możesz spróbować zmienić (z A na B )

Coś ci to połączenie blokuje. Nie znam się na tym za bardzo, ale możesz poszukać w internecie na temat odblokowywania portów. Ew. sprawdź czy ktoś miał podobny problem. Może, jeśli on go rozwiązał, u ciebie to rozwiązanie też podziała.