Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dlaczego Metin2.Jp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie apropo globala www.metin2.jp .Serwer miał ruszyc dzisiaj po becie o 14 czasu polskiego , a do tej godziny nawet nie ma zadnego info na str. Nie myslicie ze to jakis fake? A moze maja problemy wypowiadac sie ;p

sygnaturkadw.png

Opublikowano

up ta dziala pisze blad noobie nienabijaj postow jak nie wiesz wlasnie tez mnie to dziwi juz prawie 18 a tu dalej nic a beta juz zamknienta

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Nalog nie wiesz to sie nie odzywaj i nie nabijaj bezsensownych postow.

A tak wgl to dalej nic ........

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Metin2運営チームです。 Metin2 zespołu zarządzającego.

Metin2クローズドβテストの実施期間については、ゲームに接続できない不具合により、多くのお客様にご迷惑をおかけし、申し訳ございません。 Metin2 zamknięte β test okresu realizacji, problem nie mogę połączyć się w grze, wiele niedogodności dla Ciebie, przykro mi.

別途「ニュース」にてご案内しておりますとおり、運営チームにてトラブルの原因特定、および対策を行った上で、オープンβテストにてより多くのお客様にゲームを確認していただく期間を設けるべく、 Oddzielny "news", jakie mamy w instrukcji, zespół zarządzający w kłopoty, a przeprowadzone działania, zapewniając więcej czasu na sprawdzenie swoich gier w otwarciu Test β beku,

準備を進めております。 Nasze przygotowania.

ついては、今後のオープンβテスト以降のサービス予定について、 Aby uzyskać informacje na temat usług zostaną otwarte w przyszłości, ponieważ β badań,

ご案内を申し上げます。 Chciałbym Cię.

■オープンβテストの実施時間について今回のクローズドβテストは当選者の方のみが接続可能となっておりましたが、 Zamknięte β test czas wykonania tego badania ma pokazać β ■ Otwieranie i tylko zwycięzca może być połączone,

オープンβテストでは制限なく、『ゲーム登録』を行ったお客様皆様に接続いただけるようものとなります。 Badanie jest otwarte β, bez ograniczeń, jest [do gier] jak się dostęp do wszystkich.

実施は1月以降を予定しておりますが、具体的なテスト期間については不具合に対する対策や、サービスへの準備を整えた上で、再度公式サイトにてご案内をさせていただきます。 Realizacja planowana jest na styczeń lub później, w okresie badania na konkretne działania i defektów gotowy do użytku, będziemy Cię na oficjalnej stronie ponownie.

また、以降の正式サービス予定等についても、オープンβテスト実施以降、 Ponadto, ponieważ formalny plan pracy i po badania z otwartym β,

順次ご案内していく予定です。 Czy nadal Cię odpowiednio.

■クローズドβテストのデータの取り扱いについて当初、ティザーサイト、及びクローズドβテスト募集時にご案内を掲載しておりましたが、クローズドβテストで作成したキャラクターデータについては、 Leczenie początkowo zamkniętym β danych testowych ■, Tizasaito, ale post instrukcji Orimashita po zamknięciu β test rekrutacji i dane na temat postaci stworzonych przez zamkniętym β jest

・キャラクター名・出身国・性別・職業・友達登録情報 Płci, pochodzenia krajowego zatrudnienia rejestracji informacji Satoru Yuu - Character

以上が引き継がれます。 Albo zostaną przejęte.

上記以外の、「レベル」「経験値」「アイテム」などのデータはすべてクリアされ、オープンβテスト以降に引き継ぐことはできません。 Wszystkie inne poziom "" "doświadczenie" "element" jest usuwana, a wszystkie dane, po przejęciu badania nie są otwarte β.

お客様にはご不便をおかけしますが、なにとぞご理解くださいますよう、 Mimo niedogodności klienta, zrozumienie w jakikolwiek sposób,

お願いいたします。 Dziękuję.

また、クローズドβテスト実施時のサイト改装の際、同ご案内の掲載がされておらず、お客様に十分に情報をお伝えできず、申し訳ございません。 Testy przeprowadzone w miejscu podczas remontu zamknięty β, która nie jest wymieniona w instrukcji, nie można powiedzieć, mało informacji, przykro mi.

それでは、次回オープンβテストの実施予定の公開、また実施までの期間、 Tak więc, planowane publicznych otwartych test β następny okres realizacji również

お時間を頂戴いたしますが、お待ちくださいますようお願いいたします。 Ale czas będzie opłata, dziękuję wam za powitanie.

今後とも「Metin2」をご愛顧いただけますよう、よろしくお願いいたします。 Przyszłość "Metin2" jako protekcjonalny, dziękuję.

Z tego wynika ,że serwer prawdopodobnie ruszy dopiero w styczniu tak mi sie wydaje po ty zdaniu :

Realizacja planowana jest na styczeń lub później, w okresie badania na konkretne działania i defektów gotowy do użytku, będziemy Cię na oficjalnej stronie ponownie.

Wiec mysle ze serwer ruszy dopiero w styczniu .

sygnaturkadw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...