Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CT + UCE gg rev. 1060+

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że nowy engine się pojawił, będzie trzeba poszukać Maple na dysku ;)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
To już nie ma auto bana?? :blink:

Oczywiście, że jest, ale nie wszystkie hacki przyniosą ci AB ... z autopsji wiem, że godmode banuje ( w sobotę mnie odbanują :D ). Tak samo unlimited att i niektóre vace jak np. dice itd. Nie wiem jak teraz ale w 0.41 można było bez problemu używać dupexa i YoYo vaca. Oczywiście zawsze jak hackujesz masz szansę, żeby dostać bana żeby nie było że tam coś przeze mnie dostałeś :P Kolega (108 CB) np. dostał bana używając tych samych hacków co ja moim 56 sinem i zgarnął blokadę, a ja nie :) Może inne restrykcje obowiązują high lvlowców - ale nic mi o tym nie wiadomo...

Pozdrawiam,

Mikex.

Opublikowano

To jak bez God mode na vacu jechać? o.O

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
To jak bez God mode na vacu jechać? o.O

Lolu a kojarzysz może damage ctrl ? albo no character knock back ?

@Seldek

Miss GodMode dcowało

Opublikowano

Bez takich może co? W Maple nie gram już od jakiegoś czasu jeśli już to wejdę aby zobaczyć czy chociaż CRC działa, więc nie wiedziałem o tych hackach...

Km5iG.png

Opublikowano

@up

widzę, że powoli strzelasz focha :> Wiedz o tym, że nie miałem zamiaru cię obrazić. Jeśli poczułeś się urażony to wybacz, jednak jestem pewny, że nikt nie lubi kiedy ktoś tam próbuje podważyć jego wypowiedź, a tym bardziej kiedy kończy TYM --> o.O ... nie cierpię tego ...

Opublikowano

Dobra ja też przepraszam :) Friends? xD

Km5iG.png

Opublikowano

Yeah simka all. Ja wam mowie na 100% gudmode ma AB juz na haxach jechalem na moim DK i przed gudomoda dostalem 1 bana na miecha 9 padzirnika :/. Teraz na ems se gram ale czytalem jakis temat ze AB majom usunac nexony ale to chyba bujda :/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmmm niechcac byc niemily , czy chamski - oba pliki nie maja scana , a w regulaminie jest o tym wzmianka :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

Czlowieku to jest temat z wrzesnia - pozatym Gammera jak ci sie cos nie podoba to sobie sam zeskanuj skoro adminom nie ufasz. Maliu ban za spam.

card.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...