Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenlong [Dedyk]

Terk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha widzę , że elita zaczyna tutaj zaglądać i szydzić ;D

No tak Pan 'szef' serwa tj. RzNk zawsze miał bujną wyobraźnię , ale jak mówił że s2 będzie to będzie z tym , że może za rok ;D Ale za rok to on chyba jakąś reaktywacje shenlonga będzie musiał puścić bez isa bo z tym to tam nikt nie wejdzie ;D

Pozdrawiam Kajtek89xD.........

Opublikowano

HiHi wy macie jeszcze postacie???

Moja zbanowali za wulgarne haslo :OO???

Tam wgl ktos gra jeszcze???

Pzdr

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

Ja miałem tam 3 postacie jak kończyłem grać ;P Szamana dostał NeoMysza i sprzedał , a ninje i sure mi usuneli .

Z starych graczy to już mało kto się tam bawi z tego co wiem ;D

Opublikowano

Ja bym poprosil o kontakt administracje sevrera "Shenlong" na pw .Poniewaz chcialbym sie w koncu dowiedziec co sie stalo z moim kontem .Nick w grze "theEnter" woj body 90+ lv.

Opublikowano

Ja bym poprosil o kontakt administracje sevrera "Shenlong" na pw .Poniewaz chcialbym sie w koncu dowiedziec co sie stalo z moim kontem .Nick w grze "theEnter" woj body 90+ lv.

Jeśli nie logujesz się do gry jakiś czas to postać zostaje automatycznie usuwana ;P

Przykro mi ;D

Mówiłem nie grać tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

MOgli napisac na forum servera ze jak ktos dluzszy czas nie gra to zeby nie inwestowac w is...

A nie ja sie kurwa loguje po kilku miesiacach i patrze konto nie istnieje 200zł ponad w plecy a Ci z administracji zadowoleni bo kolejny" gowniarz " polecial na kase hahah smieszne to jest !!!! JEszcze nawet zero odzewu ze strony gm-ow PORAZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer kiedyś był fajny teraz 0 nowości nudy!

Racja , na początku wymiatał , a teraz z tego co wiem to lipa straszna i coraz mniej ludzi gra , a na dodatek ten is patologiczny ;D

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...