Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 problemy z botem NG. Otóż gdy skiluje bot po jakimś czasie przestaje jeść food i spalać mane.

Wie ktoś co muszę zrobić a jak nie to proszę o jakiś skrypt na jedzenie i spalanie many

Z góry dziękuje :D

jessicau.jpg
Opublikowano

Hmm... wiesz jak już crackowałem 2 sposobami, przy użyciu pliku wrotka tyle że wgrywałem hook.dll z najnowszej wersji bota a drugi sposób to ten z nowym plikiem rejestru. To nie wiem czy to wina sposobu crackowania. A reinstall nie wiem czy coś da bo już dużo razy crackowałem i często tak miałem

jessicau.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widze ze temat nie zyje. To odświeżam i prosze o skrypty na spalanie many i na jedzenie food.

Z gory dziekuje :)

jessicau.jpg
Opublikowano

jeśli działa przez jakiś czas i przestaje to nie może to być wina złego sposobu crackowania

być może masz zaznaczone opcje typu gm safe \ player safe i może ktoś z poza safe listy wchodzi ci na ekran i zatrzymuje bota...?

spróbuj uruchomić bota bez ustawień które masz(o ile masz) zasave'owane, po prostu na świeżo lub coś w tym rodzaju.

Opublikowano

Z tym player safe to muszę spróbować, bo to może być przez to. Kiedyś pamiętam, że nieraz mi sie wogóle te funkcje nie wyłączały.

Przetestuję i dam znać.

Dzięki :)

jessicau.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...