Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal[Pl][Dedyk]

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie bomba serwer, szybko sie nie znudzisz

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TEN GOSCIU CO TU PISZE PODSZYWA SIE POD [HA] !!NICK: mathiasek

chyba ze jest naprawde tak głupi:/ jaknapisałem wczesniej dostałem bana za NIE-uzywanie 1hk , on odpisal ze zostalo odbanowane itp. niestety jak onmógl odbanowac jak nie wie nawet jakie to konto bylo:/ ale sprawdziłem i nie zostało odbanowane... wiec gosciu albo jestes tak głupi ze podszywasz sie pod kogos albo , jestes głupim Ha ze nawet konta odbanowac nie umiesz:/

Opublikowano

Heh serwer postawiony tylko pod is za 10 zł macie 30 tych szfirów czy jak oni to tam nazwali a zeby kupić w is np złodzieja dusz trzeba wydać 65 tych szafirów^^

więc 25zł nie wasze za złodzieja dusz ^^

Ehh nie polecam

@Edit

UgryzMnie leci na DMG hacku.. jutro dam rekę że będzie top 1

graphic.png

Opublikowano

nie padło tylko pewnie masz mod kammera i na nim nie mozna zagrac:P

co ty bredzisz. dziala mod bez problemowo. na clientach innych privow + spol wywalalo log, ale na metinie z 2008 + mod + spolszczenie wszystko dziala znakomicie.

Pytanie do zalozyciela tematu. A kamyki duchowe to skad sie bierze ???

Opublikowano

@Valky18

mathiasek to HA,widocznie źle przepisał ID twoje konta (valespl,prawda?),przedchwilą odbanowałem to konto.

Sory za kolejny spam to ostatnia odpowidz w tym dziale.. widocznie nie za bardzo szafir zna sie na roli , bo czemu zbanował mi konto? zanim najpierw wyjaśnic (co innego gdyby złapał mnie na uzywaniu tego 1hk) mogł napisać poprosic zebym uderzył go ze skilla itp,. i wtedy a nie ... pozniej zrobiłem nowe konto ale nie chcialo mi sie wbijac 15 lvl-a zeby wyjasnić , poprosiłem kolege zeby napisał na czcie do Ga lecz ten nawet nie raczył odpisać :/ powiem tak dno..... A taki fajny serwersi zapowiadał, teraz to juz mi si tam nie chce nawet grać , 62 lvl juz w top , ja juz bym miał pewnie taki sam , lub nawet wyżej gdyby nie ten genialny GA :/ a nawet przepraszam nie usłyszałem za to że mnie się osądzało i ukarało za coś czego nie zrobiłem ... Dzięki wszystkim kończe ten ten temat bo za duzo juz tu pospamowałem:)

Opublikowano

Ja bym pogral na tym serverze jak najbardziej... tylko ze od wczoraj mam blad laczenia...

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Serwer Polecany Lecz 1 Włączcie Rejestracje Kont

Rejestracja jest już online.

Zapraszam na prywatny serwer dedykowany metin2 !

Serwer zwie się Afrine :

Miła atmosfera , walczymy z cheaterami ! :)

Team zawsze pomoże graczom .

Opublikowano

Nie jestem przekonany. Niczym mnie nie zachwycił, w shinsoo pustki, trochę ludu można spotkać na mapie z bossami i metkami. Nic specjalnego.

Opublikowano

Powiedzcie Mi dlaczego server mi nie dziala? mam blad laczenia z serverem... czy server jest OFF?

lapsik.jpg

Opublikowano

@UP

Nie,serwer jest cały czas włączony.

Nie wiem dlaczego masz błąd.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

dostalem bana , Ga mi pisze ze mam 1ht , wcale go nie mam a gdydy nawet to Ga powinien miec lagi gdzy sie uderza mooba- zjebane.................. nq

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Będe grać na :

Opublikowano

Ejj... Soory , ale mam problem z zalogowaniem się na stronę.. Ma ktoś taki problem lub wie co jest tego przyczyną ?

World Of Metin - Batablehy

Opublikowano

@UP's

Spolszczenie jest dobre,lada dzień będzie client serwera - dzisiaj wieczorem prawdopodobnie zacznę upać.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

te spolszczenie jest jakies zjebane.. Ciagle mam blad laczenia a pisze ze server i logowanie ON...

lapsik.jpg

Opublikowano

Został wydany zupełnie nowy client:)

Nowe bronie ,misje,skille itd:)

Niedługo new mapki....

Poprawiono drop-teraz gra się jeszcze lepiej:)

Fajny Hardzik-polecam^^

Masz dośc czekania na serwer od MPC;p?

Zajżyj na Crystal:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Mi nie działa spolszczenie wklejam go do metka włanczam i mi wyskakuje taki błąd LOG daje ok i mi się wyłancza Pomocy ...

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...