Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spam Attack Na Mpcforum Dzisiaj 19.15

M@tiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka ile było takich podróbek? 1000,2000? nie wiadomo ale żadne nic wielkiego nie zrobiło.Jedynie co robić to ignorować takie zera. Najwydoczniej muszą jakąś zabawe sobie znaleść ^^.

Opublikowano

Dawajcie Spamimy im w tym Temacie.

Mou Włączaj dmg i lecim z tym koxem :]

@edit Omg "Nie masz uprawnień aby zwiedzać to forum." Eh już miałem nick "HojWamWCyce" xD i już chciałem spamić.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

ja juz kilka tematow spamilem i takie tam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nie wiem po co drążycie temat. Ktoś kto jest z mpc trochę dłużej pamięta ile było takich pajaców na gumkach którzy grozili atakami, spamem itp. Ilu było buntowników którzy po tym jak dostali bana zakładali swoje fora z zamiarem groźnej konkurencji dla MPC. To zapewne kilku nastolatków którzy mają burze hormonów i opóźnione polucje nocne, dlatego muszą wyrazić swój młodzieńczy bunt na MPC.

true.. Widzialem to i owo juz i wiem ze bylo wiele owych przypadkow... potrwa to dzien, dwa, tydzien.... ale wkoncu sie im znudzi ;]

87016652.png
Opublikowano

Po cholerę zniżacie się do ich poziomu i spamujecie ? I tak wyginą jeszcze w tym miesiącu, więc nie ma co się martwić, a spamowaniem pokazujecie swoją infantylność.

Opublikowano

5 minut

Kurwa nie chce mi sie czukac.

aaaa i ktoś zaczął pierdolić że zamkną mpc.

Nie, ponieważ do zwykłe forum, nie o piractwie.

Cheatowanie nie jest prawie zabronione.....

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Taa to jest jego fotka nie wiadomo czy taki gość by umiał zrobić retusz bo to zdjęcie jest na 100 % retuszowane

A temat na ich forum zamknęli...

Nie wiem czego to jest oznaka czy tego, że już po ich spamowaniu (opóźniają sie o 15 min o.O) czy atak jest specjalnie przedłużany...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Po prostu może to jest firma spamująca. Może mają setki forów to zaspamowania i mają napięte terminy. Wtedy może się coś przesunąć. W końcu będą mieli opóźnienie na 1 forum, a wtedy cały dzień przesunięty i spamowanie nie jest o planowanym czasie. Takie jest moje zdanie.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

To jest cisza przed burzą ;)

Wywiad MPC zadziałał i odkryli ich złowieszcze plany teraz zaatakują nas w najmniej oczekiwanym momencie !

238626.jpg]
Opublikowano

a czytaliscie sobie z tamtego forum post do konca ??:D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...