Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że nie tutaj ale potrzebuje szybkiej odp. a do działu metin2 wchodzi najwięcej ludzi. A więc; 19 listopada kupiłem grę na allegro. Kosztowała ponad 100zł. Na drugi dzień sprzedawca napisał, że otrzymał wpłatę, a dwa dni po tym napisał, że wysyła gre . Dziś jest 19 grudzień, a paczki nadal nie ma. Dzwoniłem do niego pare razy, kazał wysłać potwierdzienie zapłaty,co oczywiście zrobiłem. Nic nie odpisywał więc napisałem mu, że czekam do X dnia na paczkę lub załatwię to inną drogą( chodzi mi tutaj o policję), a on na to odpisał, że bla bla 60% wysyłanych paczek jest ekonomicznych ( czyli taka jaką ja wybrałem) i zdarza się, że takowe nie dochodzą w co nie wierzę. I tutaj zadaję Wam pytanie: czy można to jakoś zgłosić do allegro czy coś w tym stylu ? Chcę się najpierw upewnić przed pójściem na policję.

Opublikowano

Sprawdź na poczcie czy jest ta paczka :) Na poczte polską brak mi słów , więc moźliwe że tam utknęła. Takową sprawę możesz zgłosić na policje , i wystaw mu negatywa na allegro :P

@EDIT

100 Post :P

f1cdec43673528831c9fb4e288959b75.gif
Opublikowano

ta o 100zl wpadna i na dozywocie skaz.Nie znasz poczty naszej swieta sa to wogle maja pracy ze szok widze ze masz maks z 15 lat i malo wiesz o zyciu.Poczta nawet list poleceony ginie lub idzie z miesiac amiast w 2-3 dni.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

up. nie wiedziałem, że 19 listopada zaczyna sie okres świąteczny -_- zamawiam dużo rzeczy z allegro listami ekonomicznymi i zawsze paczka idzie jakieś 3-4 dni. Raz tylko szła tydzień, ale to z Anglii...

PS. wszyscy macie po + , a ty wejherowo25 ogarnij się trochę. Mówisz, że ktoś ma maks 15 lat, a sam piszesz jak trzynastolatek( ''wogole'' -_- nie mówię, że ja jestem dorosły, ale bez przesady -_-

Opublikowano

Poproś go o dowód wysłania jakiś wycinek od firmy kurierskiej jeżeli takowego nie ma to spokojnie idziesz na policje i wszystko meldujesz ^^

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...