Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Potrzebuje pomocy a mianowicie włączam gre elegancko wbijam na server klikam na postac klikam start i po wczytaniu widze jakos tk przez niecala sekunde postac i miasto i mi sie wylancza silk nie wyskakuje nic po prostu sie wylancza ... Czekam na rady :)

Opublikowano

Reinstal zszc na inny dysk uzycie loadera + sprobowac wejsc po 24.00 albo przed 5 rano :P wtedy najmniej ludzi w miescie bo mozliwe ze zaslaby komp i poprostu crasha dostajesz

Opublikowano

Komp jest na tyle dobry ze moglbym kilka silków wlonczyc bez wiekszych przeciazen wiec to odpada . Ptzetestuje dzisiaj w nocy inne opcje które podales . Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś rady prosze pisać

Opublikowano

hmm sprobuj moze wbic jutro z rana =) i zobaczyc czy bedzie tak samo bo mozliwe ze przeciazona proxa...ale to by juz podczas logowania raczej wywalało...hmmm :unsure:

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

@up to jest Crash. :) Normalka. A masz tak jak wbijasz bez bota? Jeśli tak, to dostałeś bana.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

nie mam bota w ogole i na nie jednym koncie tak mam wiec to nie ban musze zainstalowac patche od pierwszego do ostatniego to moze będzie chodzic temat do zamknięcia

Opublikowano

Skoro chcesz, to zamknę. Jak znajdziesz na to sposób, to mi powiedź. :) Lepiej dopisać rozwiązanie. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...