Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja - Wejdz I Się Podpisz.

Cupidyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Może i to coś da ale wątpię żeby się podpisało pół miliona osób.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Reap3r, tej, ale jeszcze się nie zorientowałeś, że boga nie ma? :D

Jeśli pies pogryzie dziecko - odstrzał, prawdopodobnie został źle wychowany, lub poprostu nie wytrzymał nerwowo.

Nie istnieje coś takiego jak 'zła rasa' - wiem bo amstafowi koleżanki mógłbym wacka do gęby wsadzić i nic by nie zrobił. Tak jak ludzkie zachowanie, tak i psie jest zależne od środowiska w którym przebywamy, więc nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.

Jeśli mój pies nasra na chodnik - wezme liścia (teraz śnieg) i zepchne to na trawnik - jeszcze kwiatki na tym urosną. Przecież nie będe go na kibel sadzał, bo komuś przeszkadza gówienko na trawniku -.-

Co do tematu - alkohol to jeden z najgorszych wrogów ludzi - to właśnie po nim wpadają na tak idiotyczne pomysły...

Opublikowano

Co da ta petycja, skoro i tak decyzja należy do kilku (?) osób, które najprawdopodobniej nigdy tego nie zobaczą?

#Faqz

Jeeej, drzwiami nie pierdolnij z wrażenia bo karę dostaniesz.

Opublikowano

Ja pierdole kurwa jebana w chuja mać, mam dosyć takich popierdolonych na mózg kurwa ludzi, spierdalaj kurwa grać w swojego kurwa popierdolonego metina, przez którego kurwa widze że już stałeś się popierdolonym kurwa człowiekiem, nołlajf dalej kurwa, kurwa mać !

@edit kurwa

"To TYLKO zwierzęta"

I myślisz kurwa że są sto razy gorsi od kurwa ludzi? Wcale kurwa nie, bo człowiek jest kurwa najgorszą kurwą na świecie, i ty jesteś jednym z nich. Poza tym człowiek to ssak, ssak to zwierzę.

Jesteś wegetarianinem/zoofilem?

Skoro tak nie lubisz ludzi to się powieś, zrób sobie operacje plastyczne, ale stfu. Nie powiesz mi, że życie ludzkie jest mniej warte od świni, która żyje tylko po to, żeby ją zjeść (hodowlane).

Zamiast się bawić w takie coś dobierzcie się do dupy chińczykom i żydom (koszerne żarcie dla nich to takie jak zwierze umiera w cierpieniach)

Opublikowano

Jesteś wegetarianinem/zoofilem?

Skoro tak nie lubisz ludzi to się powieś, zrób sobie operacje plastyczne, ale stfu. Nie powiesz mi, że życie ludzkie jest mniej warte od świni, która żyje tylko po to, żeby ją zjeść (hodowlane).

Zamiast się bawić w takie coś dobierzcie się do dupy chińczykom i żydom (koszerne żarcie dla nich to takie jak zwierze umiera w cierpieniach)

A Ty się nic po ostatnim temacie nie nauczyłeś?

Opublikowano

chyba na odwrot krva.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...