Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja - Wejdz I Się Podpisz.

Cupidyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66/4edb1574f9bbe414420000586cc78784

Prosze podpiszcie się pod petycją, niech nie ujdzie im to na sucho!

Tepic takich!

Rozzyslajcie linki i filmiki na youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=7qwuqjdGrYc

W opisie jest download filmiku.

Pamietajcie zeby aktywowac konto -trzeba sie zalogowac i wyslac link aktywacyjny.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Tak samo ich podpiać pod samochód żeby im łby poupierdalało i to tak zrobić żeby nie mogli zemdleć z bólu tylko żeby zdychali jak najdłużej i jak najboleśniej

Jak zabiłeś tak giń

s2c77Oa.png

Opublikowano

Uhm znów psy i koty...

Czemu chcecie ratować zwierzęta przez które trawniki i chodniki są ciągle obsrane ? Ciekawe czy po zimie nadal będziecie chcieć je ratować ;)

To TYLKO zwierzęta.

238626.jpg]
Opublikowano

Up, moze i zwierzeta ale maja uczucia i potrafia kochac bardziej niz czlowiek :( a to co oni z nimi zrobili jest karygodne..

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Uhm znów psy i koty...

Czemu chcecie ratować zwierzęta przez które trawniki i chodniki są ciągle obsrane ? Ciekawe czy po zimie nadal będziecie chcieć je ratować ;)

To TYLKO zwierzęta.

Ja pierdole kurwa jebana w chuja mać, mam dosyć takich popierdolonych na mózg kurwa ludzi, spierdalaj kurwa grać w swojego kurwa popierdolonego metina, przez którego kurwa widze że już stałeś się popierdolonym kurwa człowiekiem, nołlajf dalej kurwa, kurwa mać !

@edit kurwa

"To TYLKO zwierzęta"

I myślisz kurwa że są sto razy gorsi od kurwa ludzi? Wcale kurwa nie, bo człowiek jest kurwa najgorszą kurwą na świecie, i ty jesteś jednym z nich. Poza tym człowiek to ssak, ssak to zwierzę.

@edit 2, tym razej spokojniej

Ja już podpisałem ;)

Opublikowano

Bardzo śmieszne ;)

ile razy to w gazetach się czyta lub słyszy we wiadomosciach jak psy pogryzy małe dzieci ? Wtedy bardziej wam szkoda psa że muszą uśpić agresywne zwierze czy małego dziecka ?

W szkole na religii uczono mnie że zwięrzęta duszy nie mają, Bóg powiedział "czyńcie sobie ziemię poddaną (lub jakoś tak) " i ludzie robią dokładnie to, a skoro duszy nie mają to nie pójdą do nieba czy tam piekła.

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&q=pies+pogryz%C5%82+dziecko&aq=0&aqi=g1g-o1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=bfa0a43073a43b04

,,5-letnia dziewczynka, obywatelka Włoch, została dotkliwie pogryziona przez amstaffa. Ma zmasakrowaną twarz"

Na całe życie zostaną jej ślady przez to że jakiś głupi pies pogryzł ją. Wy to pewnie nadal byście kochali swoje kochane i słodziutke pieseczki nawet jakby zmasakrowały was ;)

O to linki zobaczcie ile stron, nadal wam szkoda psów?

ps Dlaczego wam nie szkoda np kurczków, krówm,świn itp hodowanych przez całe życie w okropnych warunkach tylko po to żeby zostały zabite po kilku miesiącach ?

238626.jpg]
Opublikowano

W szkole na religii uczono mnie że zwięrzęta duszy nie mają, Bóg powiedział "czyńcie sobie ziemię poddaną (lub jakoś tak) " i ludzie robią dokładnie to, a skoro duszy nie mają to nie pójdą do nieba czy tam piekła.

I ty w to wszystko wierzysz? Błagam cię. Gdyby pies nie miał "duszy" to nie miał by żadnych uczuć, nie był by wierny właścicielowi i by nie kochał swojej rodziny.

ile razy to w gazetach się czyta lub słyszy we wiadomosciach jak psy pogryzy małe dzieci ?

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&q=pies+pogryz%C5%82+dziecko&aq=0&aqi=g1g-o1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=bfa0a43073a43b04

,,5-letnia dziewczynka, obywatelka Włoch, została dotkliwie pogryziona przez amstaffa. Ma zmasakrowaną twarz"

Na całe życie zostaną jej ślady przez to że jakiś głupi pies pogryzł ją. Wy to pewnie nadal byście kochali swoje kochane i słodziutke pieseczki nawet jakby zmasakrowały was ;)

Co poradzisz na psią nature ? Jeżeli pies ma wścieklizne, co poradzisz? Jeżeli właściciel go źle wytresował - wina człowieka, co poradzisz?

Przeczytałem to, "amstafy bardzo często bywały w restauracji, a ich właścicielka ich nie pilnowała...", czyli widać że to wina człowieka.

Wtedy bardziej wam szkoda psa że muszą uśpić agresywne zwierze czy małego dziecka ?

Oczywiście, że szkoda mi dziecka, lecz dorośnij wreszcie i zrozum, że pies przy człowieku to jest nieszkodliwa mrówka. Miliony zwierząt są brutalnie zabijane, torturowane, maltretowane przez ludzi, no ale człowiek nic nie winny, ważne żeby zrobić szpan, albo mieć szpanerskie futro z tygrysa.

I zauważ, że psy mają duże uczucia co do ludzi, nawet jeżeli pies będzie rzucany o ściane przez właściciela - pies i tak będzie mu wierny. A większość "agresywnych psich przypadków" (czyli zagryzienia etc.) to duża wina ludzi.

@edit

Porównaj sobie śmierci ludzi przez zwierzęta, a śmierci zwierząt przez ludzi. Jest bardzo duża różnica, a jeżeli nadal bardziej szkoda Ci ludzi, a do zwierząt tylko be i me - to idź dalej zapierdalać w Metina i CoDa, ciekawe co będzie za kilka lat.

Z dedykacją od StickMana - jesteś idiotą.

Opublikowano

Uhm znów psy i koty...

To TYLKO zwierzęta.

Psy to również stworzenia Boga ...

Kurwa , kiedy Ci ludzie przestaną takie rzeczy robić ...

Oczywiście podpisałem się :)

Hahahahah nauczyciela masz zajebistego ...

Zgadzam się w 100 % z up !

za duża sygnatura

Opublikowano

'To tylko zwierzęta' mnie rozjebało.

Mnie nie przeraża widok poćwiartowanego ciała, hcfor i inne linki, które tu witały nie powodowały u mnie żadnych reakcji, ot jeden z pierdyliardu ludzi został brutalnie zamordowany, co tam.

ALE JAK KURWA WIDZE/SŁYSZE O MĘKACH WYRZĄDZANYM ZWIERZĘTOM TO MAM OCHOTE ŁBY POODCINAĆ PILNICZKIEM SIOSTRY

Podpisywać się nie będe bo to nic nie zmieni.

Szkoda, że nie ma u nas systemu 'oko za oko, ząb za ząb' <- przywiązalibyśmy ich do jakiejś łady i wzięli na przejażdżkę ;)

Opublikowano

Dla was są to zwierzęta do których się przywiązujecie dla mnie są to tylko zwierzęta. Sam kościół twierdzi że zwierzęta duszy nie mają ;)

,,Co poradzisz na psią nature ? Jeżeli pies ma wścieklizne, co poradzisz? Jeżeli właściciel go źle wytresował - wina człowieka, co poradzisz?" - Uśpiłbym, bo co innego zrobić ze wściekłym psem ?

,,I zauważ, że psy mają duże uczucia co do ludzi" Nazwałbym to przywiązaniem do człowieka jako do żywiciela, jeśli byłbyś takim psem i miałbyś swojego właściciela to chyba byś był przywiązany do niego z tego powodu że Cię karmi i daje Ci schronienie prawda ?

,,Psy to również stworzenia Boga ..." Są stworzeniami Boga ale to człowiek jest panem na tej planecie i to człowiek wierzy w boga nie zwierzęta ;)

238626.jpg]
Opublikowano

O to linki zobaczcie ile stron, nadal wam szkoda psów?

ps Dlaczego wam nie szkoda np kurczków, krówm,świn itp hodowanych przez całe życie w okropnych warunkach tylko po to żeby zostały zabite po kilku miesiącach ?

No z tym się zgodze

@Topic:

Podpisałem się bo troche żal mi tych psów.

Ps. Faqz uspokój się . Nie możesz na spokojnie pisać .. <_< ?

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Dla was są to zwierzęta do których się przywiązujecie dla mnie są to tylko zwierzęta. Sam kościół twierdzi że zwierzęta duszy nie mają ;)

,,Co poradzisz na psią nature ? Jeżeli pies ma wścieklizne, co poradzisz? Jeżeli właściciel go źle wytresował - wina człowieka, co poradzisz?" - Uśpiłbym, bo co innego zrobić ze wściekłym psem ?

,,I zauważ, że psy mają duże uczucia co do ludzi" Nazwałbym to przywiązaniem do człowieka jako do żywiciela, jeśli byłbyś takim psem i miałbyś swojego właściciela to chyba byś był przywiązany do niego z tego powodu że Cię karmi i daje Ci schronienie prawda ?

,,Psy to również stworzenia Boga ..." Są stworzeniami Boga ale to człowiek jest panem na tej planecie i to człowiek wierzy w boga nie zwierzęta ;)

W takim razie co robić z nieuleczalnie chorym człowiekiem/ umysłowo chorym, też uśpić? Czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie, że jesteś uprzedzony do zwierzęcia jakim jest pies. I życzę powodzenia w wierze zgodnie z tym, co głosi Kościół. Sam wierzę w Boga, ale nie za bardzo w dzisiejsza instytucję Kościoła.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Ps. Faqz uspokój się . Nie możesz na spokojnie pisać .. <_< ?

StickMan, k? Drugi post napisałem spokojnie.

Sam kościół twierdzi że zwierzęta duszy nie mają ;)

W takich chwilach cieszę się że nie jestem katolikiem, chrześcijaninem, whatever.

Widzę, że nie zrozumiałeś tego co napisałem.

Miałem styczność ze psami przez całe moje życie, obecnie mam w domu spaniela i golden retrivera, obydwaj ze schroniska. Wiem już o nich dużo, tym bardziej o tym że kochają swojego właściciela. Pies jest bardzo mądry, a mądry pies gdyby był źle traktowany poprostu by uciekł, ale nie ucieka bo jest wierny właścicielowi.

Co to za różnica czy ktoś wierzy czy nie? Jedyne z czym mogę się zgodzić to z tym, że człowiek rządzi światem, o czym już pisałem - za dużo sobie pozwala.

@edit

@down

Emmm... przecież nigdzie nie napisałem "nie jestem katolikiem kurwaa H@HH@Hhahhshshdsamuah zapamiętaj to sobie muahh(..)" tylko o idiotyźmie o którym on napisał, radzę Ci spokojnie przy kawie (bo widzę żeś zaspany jak nie wiesz o co chodzi) przeanalizować tekst.

Opublikowano

W takim razie co robić z nieuleczalnie chorym człowiekiem/ umysłowo chorym, też uśpić? Czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie, że jesteś uprzedzony do zwierzęcia jakim jest pies.

Tak masz rację że jestem uprzedzony do psów bo strasznie irytuje mnie to że właściciele nie sprzątają kup swoich pupili z trawników i czasami chodników. Jeśli się brzydzą niech psa wypuszczą gdzieś do lasu.

Chory umysłowo człowiek hmm... w latach 1939-1944 miała miejsce Akcja T4 której celem było pozbycie się ludzi którzy byli utrapieniem dla państwa. Oczywiście ludzie chodzi umysłowo np. pedofile uważasz że powinni mieć prawo do życia za to co zrobili ? Nie ludziom oceniać kto ma prawo do życia ale czasami trzeba " przyśpieszyć " spotkanie z bogiem dla spokoju ludzi na ziemi.

238626.jpg]
Opublikowano
Tak masz rację że jestem uprzedzony do psów bo strasznie irytuje mnie to że właściciele nie sprzątają kup swoich pupili z trawników i czasami chodników. Jeśli się brzydzą niech psa wypuszczą gdzieś do lasu.

A jak ty byś nie miał kibla i byś srał gdzie popadnie to ciebie też trzeba by było zabić?

Nie ludziom oceniać kto ma prawo do życia ale czasami trzeba " przyśpieszyć " spotkanie z bogiem dla spokoju ludzi na ziemi.

Zastanów się co ty wogóle pierdolisz.

@TOPIC

Podpisałem się.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

NaC da, bo to nardodowy portal (chyba) i ta petycja na prawde wiele zdziala.

Jak nie to bedziemy zawsze mieli jakis dobry uczynek.

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...