Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Tapeta Własnej Roboty.

Mephisto1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beznadzieja... tło białe + render cieniutki + zero efektów ^^ = 0 --- 3razy nie dziękujemy :]

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

jesteś uzależniony.

Dlaczego? Bo zrobiłem tapetę z wojem? Jesteś śmieszny. pozdro

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

nikt pojebany nie robi tapety metinowskiej. -,-

To na następny raz zrobię z jakimś motorem albo samochodem, jeśli ci ta nie pasuje. Zobaczymy kto będzie wtedy uzależniony, pewnie znowu ja, i pewnie uzależniony od motoryzacji. Weź się kurwa ogarnij bo najbardziej mnie wkurwiają takie osoby ja kty. :angry: Weź sobie mnie zminusuj może ci ulży wtedy, pierdolony dzieciaku. Z całym szacunkiem do cb. Żegnam :angry:

rsbanner2.jpg

Opublikowano

jak kto bo nie rozumiem?

myślisz , że minusami sobie ulżę?

Nie wiem, może ty tak masz. Co mi tu wyjeżdżasz z tekstem "jesteś uzależniony"? Weź kurwa wyjdź bo jak widzę twoje błyskotliwe komentarze to mam dość. Skończyłem z tobą pisać. papa :angry:

rsbanner2.jpg

Opublikowano

Bardzo dziękuje all neosom za minusy. Ogarnijcie się na przyszłość. Proszę admian o zamknięcie tematu.

rsbanner2.jpg

Opublikowano

Bezsensu dodajesz jakies (za przeproszeniem) gówno .

kilka burshy render tlo i juz tapeta?

nie zniechecam cie ale nie podoba mi sie to poprostu.

Pzdr :)

PS. zara neo zminusuja pewnie :)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

No to kurwa cwaniaki pokazcie wasze zajebiste prace -,- Dla autora leci + za pracę i chęć udostępnienia. Fakt faktem, że troche jebie w oczy, ale kiedys do tego dojdziesz :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niech jakiś mądry admin zamknie ten temat. Dziękuję za - i pozdrawiam tych którzy je dali.

rsbanner2.jpg

Opublikowano

nic praktycznie nie ma w tej tapecie napis to ja też umiem sobie zrobić i wyciąć postać... i pomazać trochę pędzelkami. Dla mnie to by się nadawało tylko do śmietnika. :)

peanut1.gif

(: To ja jestem Bogiem :)

Opublikowano

Ej ludzie weźcie się opanujcie to jest moja PIERWSZA praca. Następnym razem będzie lepiej. Dziękuję za krytykę. Wiem że ten obraz nie jest PRO tak jak wy byście zrobili. Wiem, przyznaję, wy wszystko umiecie lepiej a ja jestem jebanym lamusem, dzieckiem neostrady i co tam sobie jeszcze wymyślicie. Normalny, rozumny człowiek i taki który się na tym zna doradziłby co jeszcze można poprawić by następnym razem było lepiej. Weźcie jeszcze zminusujcie posty może się będziecie dobrze bawić, jak lubicie sprawiać ludziom przykrość.

rsbanner2.jpg

Opublikowano

Wy jestescie ;/ Zjechaliscie mu tymi minuskami reputacje z 40 na 11 ;/ Widac ze wam sie nudzi. Poprostu napisz ze ci sie niepodoba a nie minusuj kazdego jest posta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...