Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack + Other

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wam daje hacki i mam zamiar zawsze dawać ...

A tu większość osób daje mi minus bo im nie działa moja porada to kurwa kup sobie lepszy komputer bo kombajn nie wystarcza!

Jest dosłownie parę osób które doceniają mój trud szukania hacków czasami nawet godzinami szukam ich za co tym usera serdeczne t-h-x.

I dla osób które dostały bana i dały mi - to jest tylko i wyłącznie wasza wina pisałem otwieramy przez Bypassxtrap a jeżeli jesteś takim matołem że nie potrafisz czytać to nie pobieraj ... 7 dni niby szybko minie ale to są dni bez cf za czym idzie nie wykonanie misj znikają guny na czas ale to i tak tylko wasza wina nie tego forum oraz moja.

Jak będę dalej tak karmiony minusami to pójdę na forum gdzie ludzie za hacki są doceniani... To tyle na ten temat : )

DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE PLUSY!

Siema to wszystko co napisales to racja:D moglbys wyslac mi hacka albo link do pobrania tego hacka na ten numer gg : 13274207 : jak wyslesz to bede bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Post Yop3k'a odźwierciedla jego inteligencję

Zastanawia mnie jakim trzeba być debilem żeby pisać posta w temacie z zeszłego roku

Takich debili jest tu pełno...nawet grać nie umieją tylko cheaty ściągają

Pozdrowionka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...