Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ribot Out Of Memory ;/;/ Wtf?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema otoz dzis mialem wlaczone 9 silków na rusro na cl i chcialem uruchomic 10-tego i jak wpisalem login i haslo do cl na 10-tym cl i wybralem postac to wyskoczylo mi okienko ze error " out of memory " ;/;/

tu moje zdziwienie , bo kolega ma komputer gorszych parametrów odemnie a jemu spokojnie idzie wiecej 20+++ Oo ....

dodam ze oprocz tych 9 cl moge spokojnie wlanczac loaderem normalne otwarte okna silka albo ribotem ale tez poprzez loadera ;/ ....

wie ktos jak to naprawic ? zmienic ? zalezy mi bo mam 3 postacie high lvl + chcialem party gfow 7 noobkow i nie moge zrobic 7-mego bo wyskakuje mi ten error ;/;/

dam 5 i mega +

pozdro !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdyz ibot ma ograniczenie z tego co mi wiadomo do 10 cl's czy cos... Nie wiem jak to dokladnie jest ja moge 10 CL (BOT) + 3/4 silki normalnie bez bota bo z na bocie juz tez out of memory. Takie ograniczenie

Opublikowano

gdyz ibot ma ograniczenie z tego co mi wiadomo do 10 cl's czy cos... Nie wiem jak to dokladnie jest ja moge 10 CL (BOT) + 3/4 silki normalnie bez bota bo z na bocie juz tez out of memory. Takie ograniczenie

gówno prawda...

puszczam 21ribotow, 4iboty i dziala normalnie.

pewnie masz xp'ka, na pc mam xp i moge odpalic max 10 charow, na laptopie jest vista-odpalam 25gfow.

kiedys, ktos pisal, zeby uruchomic to z konta administratora "run as administrator".

supremeLogo1.gif