Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magiczny Metal - Czy To Dobry Pomysł ?

patek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metal mógłby być ale bez możliwości handlowania nim.

Najlepiej aby go nie było w ogóle, lecz jeśli już musi być to brak możliwości przekazywania/wyrzucania/handlowania itp.

Opublikowano

Nie chce mi się nawet czytać tego spamu, wieczne narzekania, na to na tamto, wam sie nigdy nie dogodzi bo zawsze znajdzie się coś co nie będzie pasowało...zróbcie ankiete na ten temat, a nie tworzycie masę tematów w których tylko spamicie i sie żalicie jak to jest wam źle. Is, dziecko is itp. to wymyślili chyba polacy, nigdzie indziej nie spotkałem się z takim określeniem, czysta polska zazdrość, ktoś ma coś czego ja nie mogę(niby nie chcę) to go zwyzywam od najgorszych, ogarnijcie sie. Nie chcecie kupować, to nie kupujcie, nikt wam nie każe, ale w takim wypadku o co te pretensje do innych? Metal cóż, mogłoby go nie być, ale skoro już jest to wiele osob go kupi..tyle.

Pozdro.

Opublikowano

zostawcie magiczny metal w sklepie tylko zrobcie dobra cene dzieki ktorej nie kazdy gracz bedzie posiadal magiczny metal.[wyskoka cena](z2-5kk)

Opublikowano

Ale jak wystruga bez metalu to bedzie podnieta a z metalem to bedzie strugal az wbije bez zadnych problemow.

wakow9.png
Opublikowano

Metal z IS powinien zostac usuniety na 100 % Najlepiej dropic go z bossow +60 lv np z jednego bossa 1 metal lub tez z jakiejs misji na +80 lv

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Chyba Was coś boli. Jak nie będzie mg to dzieci będą płakać, że mu spalil i zacznie się drugi pl. Jestem za tym, żeby był i is trochę drożej, ale żeby dropił z czegoś. Jak nie będzie to ja podziękuje za gre, mimo, że fajnie serwer sie zapowiada. Chcesz sie bawić w palenie idz na pla.

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

ja bym wycofal calkiem magiczny metal i tyle .... bez zadnych ale za lub przeciw .....magiczny metal psuje cala gre .....

叶是白痴

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...