Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magiczny Metal - Czy To Dobry Pomysł ?

patek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie proponowałbym wycofanie czegoś takiego jak magiczny metal z szeregów item shopu . Niech zostaną same bodzie i niech będzie ciężko , bo co to za frajda jak powiedzmy zrobie miecz na +8 i wiem , że go nie spale i tak , bo mam magiczny metal . Lepiej bodziami palić i jest frajda z zrobienia czegoś . To moje zdanie . Myślę , że Magiczny metal nie powinien być wogole dostepny w grze .

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ja tez jestem za wycofaniem metalu bo nie ma frajdy z ulepszania i adrenaliny aczkolwiek jest pomocny ^^

wakow9.png
Opublikowano

A ja jednak jestem za zostawieniem go. Ale nie w IS czy npc tylko żeby dropił. Np. tak jak bodzio tylko 2x rzadziej.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Czyli wychodzi na to , że jak ma dropić na 80 + to każdy 80+ będzie miał całe eq+9 , bo mu nie będzie palić . Czy gra ma się toczyć tylko do 80lvl ?Gra powinna dawać satysfakcje cały czas , a nie tylko do określonego lvl . Pomyśl , czy fajnie byłoby wbic przykladowo stal na +9 po 2 tygodniach tułaczki i mieć jako jedyny taką w grze , czy lepiej jak wbijesz w 2 dni i będzie ją mieć z 5-6 ludzi ?

54585309939136444418.png

Opublikowano

nie ruszać mi go !!!

I tutaj mamy przykład własnie takiego , który żeby nie nie spalić będzie kupował cały czas magiczne metale . I tutaj zero gry , zero frajdy , zero umiejętności grania tylko to ile kupi metali .. Porażka z tym metalem .

54585309939136444418.png

Opublikowano

I tutaj mamy przykład własnie takiego , który żeby nie nie spalić będzie kupował cały czas magiczne metale . I tutaj zero gry , zero frajdy , zero umiejętności grania tylko to ile kupi metali .. Porażka z tym metalem .

Masz coś domnie ? zero umiejętność ? pokazać ci moje lv na pl ? mają pozostać w is bo mam zamiar zainwestować dużo w niego a jezeli ciebie na niego nie stać to twoja sprawa

banner5.gif

Opublikowano

Yuir, to jest Twój jedyny argument, który przedsatwiłeś też w innym temacie - bo jak kupuje w is to dziecko isu.

Otóż, ja też zamierzam czynnie kupować stuff w ISie, ale magiczny metal jest dla osób, które jaj nie mają i boją się o itemy jak o własne życie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ulepszanie na +9 przynioslo by jakas adrenaline i wyjatkowosc a z metalem to jeb jeb i lecimy i palimy a bedzie +8 ... A myslalem ze ulepszanie u kowala w dt bedzie a tu chyba nie ;p

wakow9.png
Opublikowano

Przeczytałem ten wasz już prawie spam ;/ Muszę powiedzieć, że patek ma rację, dlaczego ??

Choćby dlatego, że jaką masz jeden z drugim przyjemność z gry jak nic ci nie pali... To bez sensu dlatego jestem za tym, żeby wycofali Metal z IS.

Przypuśćmy , że przyjdzie jakiś "NeoS" na serwa, od razu looknie do IS i zobaczy Metale. Weźmie komórki swoją, siostry, brata, rodziców po to by mieć te "bajery" z IS.

Po chwili zobaczymy, że on jest lepszy od wszystkich w PvP / PvM, bo sobie kupił i zrobił Pro0 EQ.

Jestem za wycofaniem Metali z gry!

Opublikowano

Ja proponuję je dodać do misji (tak jak było na Anime). No ale jak tak piszesz, że wykucie tego miecza... Przykład: Ulepszasz stal na szafir, drogie ulepszacze (krwawe perły x2 + broszura), a pali Ci już 5 raz? ;x

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Metal hmmm a może ustawić jako drop na każdym lvl z wszystkiego z częstotliwością 5/8h na dropnięcie jednego wtedy każdy mógłby go mieć i do tego byłby wyjątkowo drogi i rzadki

magicznymetal.jpg

Lub wyrabianie go z bodzia w cenie x1 każda perła i 10kk ??? co wy na to

ulepszanie.png

NJxbd4x.png

Opublikowano

Koleś, twoje pomysły mnie dobijają. Popieram!

Pomyślcie co by było gdyby po miesiącu zrobilibyście szafirową stal, i zjebałoby na +1 bodziem? -,-

Właśnie do tego jest potrzebny magiczny metal! Żeby nie zjebać epika na +1 bo zrobi się zwykła broń/zbroja..

Napisałem do Joaquina żeby rozważył twój pomysł ^ ^

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ja też proponuję usunięcie. Ulepszanie na +9 wynosi 30% i to jest dosyć sporo . Będzie dużo ciekawiej, nie będą wszyscy latać w eq +9, pomyślcie nad tym.

/Edit co do robienia go z bodzia i 3 pereł i 30kk to jest bez sens. Nie będzie się to opłacało, perły będą w dość wysokich cenach bo będą potrzebne do ulepszania lepszych itemów, ale to za pomysł, żeby wypadał on z mobów raz na te 5/8h to świetny!

Rise Against !

Opublikowano

Ja też proponuję usunięcie. Ulepszanie na +9 wynosi 30% i to jest dosyć sporo . Będzie dużo ciekawiej, nie będą wszyscy latać w eq +9, pomyślcie nad tym.

/Edit co do robienia go z bodzia i 3 pereł i 30kk to jest bez sens. Nie będzie się to opłacało, perły będą w dość wysokich cenach bo będą potrzebne do ulepszania lepszych itemów, ale to za pomysł, żeby wypadał on z mobów raz na te 5/8h to świetny!

nie 30kk tylko 10kk można zmniejszyć dla graczy którzy chcą epika zrobić będzie to idalne na tym lvl w cale nie drogie ... chyba że ktoś chce metalami mnisą na 6 robić ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

@up zgadzam się z tobą

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

SMS:

1.22zł - 50 SM

3.66zł - 180 SM

7.32zł - 400 SM

12.20 zł - 650 SM

18.30zł - 1000 SM

24.40zł - 1500 SM

23. 1x bodzio 3 SM

24. 10x bodzio 20 SM

25. 20x bodzio 30 SM

26. 1x magiczny metal 20 SM

27. 5x magiczny metal 90 SM

28. 10x magiczny metal 180 SM

ja np jak już pisałem więc zanim skomentujecie przeczytajcie mój poprzedni postz godziny 9:53 wyślę jeden lub dwa sms za 24zł i co mam 3000SM za to moge sobie kupic 160 metali około

więc to trochę przegięcie powinno być tak :

26. 1x magiczny metal 90 SM

27. 5x magiczny metal 320 SM

28. 10x magiczny metal 640 SM

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...