Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Item +9:)

arkadia44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich serwach ch0dzi ?

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Opublikowano
a czy jak zrobię sklep to oni będą widzieli ze to jest np stalka +9 a jak kupią to będzie np stal +0 ??

Oni będą widzieli +0

Opublikowano

A gdzie scan raprted!!!

@edit

czy to działa chodzi mi o obrażenia od broni albo czy naprawde bedzie lepszy pancerz z np+3 na +9??? czy to tylko wygląd??

Opublikowano

to tylko widac na niemieckim niemiecki filmik niemiecki hak a wiec chodzi na niemieckim metinie ja próbowałem odpalic go na polskim, chińskim, angielskim i nie działa ;/

Edit@

tak

Opublikowano

mam pytanie czy jest w pelni dzialajacy hack na itemy +9 ale taki ktory dodaje do statusu prosilbym o link jesli ktos znajdzie

najlepiej zeby nie bylo wirow

POZDRO

Opublikowano

Ta broń +9 jest tylko dla ciebie...jeśli ty masz na serio +5 to inni widzą +5 a nie +9

Opublikowano

Cheat engine działał na PL nie wiem jak teraz. Na filmiku widać, że zmienia sioę w eq i na postaci, ale na PL chyba tylko w eq.

Opublikowano

To prawda ale jak wystawisz postać na forum z takim mieczykiem że ma w eq i powiesz że chcesz za postać z mieczem 10kk i że najpierw połowai że potem połowe ci da jak będzie spoko.a ty już 5kk w keiszeni:).

League of Legends

Opublikowano

Cheat engine działa tak jak ten hack z filmiku więc się nie cieszcie...

Opublikowano
sory ze odświezam ale jak mam miecz+5 i uzyje haka i bedzie +9 czy obrazenia beda jak na +9 czy jak na +5????

Będziesz kuffa leczył przeciwników hehe

Opublikowano

W cheat engine mozna brac na +9 i mozna ja zalozyc i normalnie walic lecz dmg oczywiscie taki sam jak wczesniejsza bron.... ( oczywiscie na PL patrzone ) a co do tego hacka macie na filmiku ze do niemieckiej i ruskiej wersji....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...