Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pywatny Server Esro

atos1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni obserwuje forum Esro, z tego co wiadomo jest już 85% gadałem z administratorem. Prace nadal trwają ale niestety główny sponsor strony się wycofał. Więc nic nie pozostaje nam tylko czekać. A ja już dostaje nerwicy, nie mogę się doczekać europy. Podobno ale nie wiadomo mają być u europy zmienione poty, czyli bez limitu 15 sec. ale to by było trochę głupie bo europa miała by wielką przewage.

Opublikowano

beznadziejnie... poty co sek jak u chinola... to juz nie ma sensu ... idzcie grac na isro a nie zawalacie prywaty...i co wbijesz 52+++ na priv i co ci z tego ?? :/

hera wizzard+bard farm start 01.02.09 0 sp

03.02.09 55k sp

05.02.09 85k sp

09.02.09 157k sp

11.02.09 200k sp

Long Way To 600k sp :):)

Opublikowano

na ch*ja sie odzywacie nie gracie na priv...ta server powstaje...maja 85%+...juz robilem ten temat. ale ktos go usunol.

@edit

exp jest x12 to chyba jest roznica niz na iSRO chyba...[kupisz premke masz 15 lub 20x nie pamietam]

Opublikowano

@up

popraw sygne ... 85%xD

nom...

jakby Euro mialy co 1sec jak chinole.. to heh.. na serwerze by nie bylo China charow ;d

tylko wiz/xbow/2h/1h ;d;d ;d;d

b577e893e102f.png

Opublikowano

@up

powiem tak ,

w godz 00:00 - 10:00 nie ma lagow, pozniej jak dzieci 13- siada to ... :// Rekord Poty kupuje w 7min ;d

b577e893e102f.png

Opublikowano

;D..to sie nie oplaca grac, chcesz sos sworda na 1 lv za free ?xD

@edit

z lucky 6 xD

crit 7 +25%

a dmg nie pamietam xD

Opublikowano

@up

powiem tak ,

w godz 00:00 - 10:00 nie ma lagow, pozniej jak dzieci 13- siada to ... :// Rekord Poty kupuje w 7min ;d

NIE tylko ty masz tak ;/ ja kupowalem 10 min bo jeszzce do grap peta i przez tych ch*ji stracilem 35 dni w grap pecie

Admin Cienia
Opublikowano
dajcie stronke

Do czego ty chcesz stronę ? oO

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czytaj 1 post, napisałem że sponsor się wycofał i że stronki nie będzie ale ja śledzę forum...

A forum masz tu

Opublikowano

Raczej to niebędzie fake, serwer jest robiony przez elitepvpers a oni niedali by se siary zrobic

ale moze byc sporo bugów bo jest robione na Sremu

Opublikowano

jezeli juz powstanie serwer bedzie mnie martwila 1 zecz juz walic te potki co sec ale ciekawe ile osob zrobi wizow i jak benda wtedy wygladaly wypady na uniqe dlugo nie pozyja ^^

Opublikowano

Ten server turków działa bo gram na nim ale fake... dużo bugów i w ogóle porażka.. nie dość że trzeba się męczyć z hamachi to jeszcze server lipa... a co do Esro to poty będą normalnie bo na forum doszli do wniosku że będzie wielka przewaga euro !!! i w sumie mają racje... jak by były co 1 sec poty to każdy by był wiz/rogue/cler itp...

Opublikowano

Na ecsro ma być eu, tylko kiedy wiecie może coś więcej?

@Topic

Co do tego tureckiego to przez hamachi jest lipa jak chuj, ale serwer ciekawie zapowiedzieli ;p

Opublikowano

@up

jaki zal...omg to sa zjeby...3x privy sa z CH...a ci chca chiny dalej...

+to ze tam bedzie x12 exp z premka x15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...