Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam] Zajebistość

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na swojej "aukcji" chciałbym sprzedać zajebistość. Na oko jest to jakieś 60 kg.

Zdjęcie :

dsc00962k.jpg

Zajebistość jest świeża i nie jest w żaden sposób naruszona. Do zestawu nie dołączam ani płotu, ani choinek, ani rynny, ani domu, ale możecie dostać 3 żelki, które mi zostały jeśli kupicie to do godziny 0:00. Polecam odbiór osobisty, gdyż poczta polska najprawdopodobniej ukradła trochę zajebistości dla siebie. Poza tym jest możliwość, że sama by uciekła, a nie chcę negatywnych komentarzy. Zajebistość może być wspaniałym prezentem na święta dla znajomych, czy rodziny. W odpowiednich warunkach może nam towarzyszyć przy stole wigilijnym, imprezie z okazji nowego roku i poprawinach po niedopitej zabawie. Nie mam sprzętu do załadowania, więc wypadałoby zabrać coś ze sobą. Najlepsza będzie łopata, chociaż można i widelcem. Cena to 200 zł. Ładować będziecie sami, więc w razie popsucia się zajebistości będzie to wasza wina.

Opublikowano

Kupiłbym ale mam jej od chu*a ;xx nawet na podwórku się nie mieści ;xx

Niech Cię nie zmyli kolor. To, co masz u siebie na podwórku to śnieg. Ja tu sprzedaję tru zajebistość.

Opublikowano

A ten kot za choinką też na sprzedaż ?

Jakby tam był jakiś kot to może i bym go sprzedał.

• Dodaj nową pozycję...