Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strona metin2.pl nie działa

PaC™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy macie taki problem jak ja? Więc gdy wchodzę na strone Metin2.pl nie odnajduje strony na żadnej przeglądarce. Wiece co może być tego przyczyna. Pozdrawiam.

Opublikowano

Działa normalnie.

Może cenzor/blokada rodzicielska Ci blokuję stronę?

Jak nie to nie wiem ; P Format, odinstalowanie przeglądarek?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mi tez normalnie działa . Może ci coś stronę blokuje ;/ ? Spróbuj przez jakaś stronę proxy np Anonymouse.org może wtedy ci wejdzie ;]

Opublikowano

Hehe może rodzicie kazali dostawcy zablokować Ci stronkę metka :D

Albo... jacyś rodzicie kazali zablokować stronę metka bo ich dziecko nie uczyło się w szkole itd. a oni się pierdolneli i zablokowali tobie xD

A może dostawce twoje internetu zbanowano na ip a on (pro gracz) stwierdził że jeśli ON nie może grać to nikt nie będzie!!! I zablokował wam stronkę metka <lol2>

Dobra już wychodzę z mpc bo w stanie "odlotu" nie powinienem tutaj wchodzić.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Hehe może rodzicie kazali dostawcy zablokować Ci stronkę metka :D

Albo... jacyś rodzicie kazali zablokować stronę metka bo ich dziecko nie uczyło się w szkole itd. a oni się pierdolneli i zablokowali tobie xD

A może dostawce twoje internetu zbanowano na ip a on (pro gracz) stwierdził że jeśli ON nie może grać to nikt nie będzie!!! I zablokował wam stronkę metka <lol2>

Dobra już wychodzę z mpc bo w stanie "odlotu" nie powinienem tutaj wchodzić.

Raczej nie, dziękuję za porady zaraz to wykorzystam. :P

Opublikowano

Ajajaj a tak się starałem :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/

02758850976702993171.png
Opublikowano

moze dostałęs bana za hacki i zbanowalii twoje ip na stronie forum i w grze? zobacz czy ci forum działa i daj znac.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Forum działa, w pla nie grałem od 2 miesięcy :) Lecz gdy wszedłem przez bramke proxy działa. Temat Do Zamknięcia Wszystkim Dziękuje :) Pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...