Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zacząłem grać w CS'a I właśnie ściagłem steama kupiłem klucz i pobrałem CS'a i teraz potrzebuje jakiegoś serwa dla początkujących żeby zacząć i że by był łatwy bo jak widze jak grają na tych co mam z neta to ...

I jakieś komendy np. interp 16 czy 32 bity czym się rużnią.(mam steam)

PS.Daje 5 i +/- mam nadzieje że pomożecie na początek.

xxx

Opublikowano

Ogólnie ten twój temat nie powinien mieć miejsca, powinieneć wszystko napisać w temacie "PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA", jednak skoro już zrobiłeś temat to:

Nie ma serwerów, gdzie jest łatwo. Są lepsi i gorsi gracze, wszystko od tego jacy w danym momencie grają na serwerze. Podam Ci parę serverów gdzie możesz się czegoś nauczyć grając:

1. 85.232.244.22:27090

2. 92.43.119.232:27015

3. 94.40.59.78:27015

16\32 różni się po prostu możliwością widzenia przez granat dymny czyli przez tzn. "smoke". Interp, ustaw sobie w wartości od (0.01 do 0.03) w skrócie z interpem chodzi o to, jak będziesz strzelać do innych i jak inni będą strzelać do ciebie. Skoro jesteś początkujący to ustaw sobie jest odpowiednio rate. Jeżeli nie wiesz napisz jaki masz internet, zresztą powinno gdzieś być to opisane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...