Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Nowy Pomysł ( Ankieta )

-Vasto-

Nowy sposób na DT !!!  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uwa?asz ?e ten pomys? jest :

• ?wietny
    • Dobry ale trzeba co? zmieni?
    • Do dupy na co to komu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poruszyłem pewien wątek w temacie : "Evenye - Przed Premierą."

W którym część ludzi opowiadało się za a część przeciw więc postanowiłem zrobić ankietę pomysł jest następujący :

Zaczerpnąłem go z Priva Tiveri

A więc jak każdy wie w dt jest ciężko jak jest dużo osób to wywala są lagi ksują kradną kamienie lub robią inne bzdety które wkurzają jest na to sposób a oto on :

Aby wejść do dt trzeba mieć pt co najmniej 3 osobowe kiedy takie pt wchodzi do DT automatycznie są oni przenoszeni i mają "Swoje DT" co to oznacza :

Nikt nie może wejść do takiego DT ale to nie oznacza że nikt oprócz Pt które jest aktualnie w dt nie może wejść właśnie oto chodzi że takich pt może być kilkadziesiąt i można w godzinę ubić kilkadziesiąt Rozpruwaczy jest to + ale i - gdyż będzie łatwo o stalki i lepsze bronie .

Oczywiście będzie i dt gdzie każdy może wejść i expić iść do kowala ale nie można już zakładać Pt .

Opisałem to trochę haotycznie ale mam nadzieję że się domyślicie , zapraszam do komentowania i głosowania

EDIT : TO Z TYM ŻE KILKADZIESIĄT ROZPRUWACZY TO TYLKO MARZENIA MOŻE ZROBIĆ OGRANICZENIA ORAZ

NA KILKADZIESIĄT ROZPRUWACZY TRZEBA + 300 GRACZY 70 LVL WIĘC DŁUGO Z TYM POCZEKAMY

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja tam myślę , że 4 chanelle by starczyły (bo tyle będzie).

Po co dawac im dodatkową robotę?

Opublikowano

Jak najbardziej za! Nie bedzie kickania, bugowania, złodziejstwa!

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Joaquin patrzy na temat - może coś z tego będzie!

Proszę was, zróbcie tak!

Dzięki temu nie byłoby ciągłej napierdalanki w dt!

Byłoby dużo uczciwiej!

Prosimy!!!

@edit

Dupa wyszedł i nic nie napisał! Żal -,-

P.S. Ci co głosowali na 'Do dupy na co to komu' to dzieci które chcą kickać i kraść w dt ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Według mnie nie ma co kombinować ,za dużo osób będzie w stalkach latać ,a to powinno być wyróżnienie ;D

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

to nie jest tak jak myślicie przy tych ratach ulepszaczach to dobicie lvl i zrobienie eq to 1-3 miesiące czasu bez IS albo i więcej więc nie ma co się obawiać , mówię tu o przeciętnych graczach a nie hardcorowcach co siedzą po 15-20 h dziennie a są tacy , ubić ripera nie jest ławo chyba że ma się duże bony bufa marmur i eq więc

początki będą trudne bo jak ktoś chce na ripera chodzić na pl to wystarczy dużo kasy bo całe eq można już kupić a tu dopiero będą zdobywać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jest jeden wielki minus takiego wyjscia-gdy bylektóra osoba trafi na bug z koniem i skonczy sie czas top wywala cale dt.

Tradycyjne rozwiązanie z pla bedzie najlepsze ;]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nie lepiej by było np. żeby dt od jakiegoś lvl zrobić??Lub aby wejść do dt każdy musi zdobyć itemek jakiś czy coś?To tylko sugestia

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Pisałem to na początku... ale nie opłaca się tego robić bo potem będzie pełno szkatułek ripa,broni 70,75,stalek itp... !!! Trochę bez sensu :/ grałem na Tiverii i cały czas ktoś zabija RIPA/NIEBIESKA ŚMIERĆ :/ !!!

Opublikowano

wiesz można ograniczenia wprowadzić np max 10 pt i za każde pt płacisz jakimś itemem które musisz dropnąć albo za kasę i oprócz tego normalne dt ??? pasuje

NJxbd4x.png

Opublikowano

KURWA WY CHYBA NIE ROZUMIECIE???

TEGO WŁAŚNIE NIE MA NA PRIVACH

MIANOWICIE... IDZIESZ DO DT I PUSTO

WIEKSZA ZABAWA JEST GDY NP O 7 RANO IDZIESZ NA RIPKA Z KOLEGAMI , DT PEŁNE WIEC IDZIECIE PRZED DT A TAM WIELKA WOJNA WOJOWIE SIE NAPIERDALAJĄ I AŻ PATRZEC SIE CHCE

TEGO NIE MA NA ZADNYM PRIVIE BO CAŁE MPC ROZPIERDALA SIE PO SERVERACH

I TAKA PRAWDA ŻE BEZ TEGO MOZE BYC 4X LEPSZY OD NAJLEPSZYCH HARDOW

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up

Po pierwsze nie musisz pisać dużymi literami...

Po drugie i przy takim dt można się po nawalać przed dt...(Popatrz Na XW dt od 65 a jakoś się przed dt nawalają)

Więc nie wiem wgl. o co ci chodzi...

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Co wam to dt tak przeszkadza eh...Pisali ze serwer bedzie dobrze zabezpieczony wiec moze neo kickerow nie bedzie.... Mozna np zrobic ze po kowalu na ripa przechodzi tylko pt albo osoby 65-70. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Pomysl nawet fajny ale, jesli zostanie tak jak na pl to ujdzie tylko zrobcie zeby do dt mozna wejsc 50+ Wsumie po co komu dt na 40lvlu;p 1potrzebuja dt wiecej 2mniej;]

Aha mam pytanie do all Jakie bony dzialaja na zjawe,ripa, ognistego krola;p

Ripek- nieumarli moze cos jeszcze prosze o odp. bedzie +/-;]

Opublikowano

zobacz temat z bonami napisałem w nim co i jak

a tak pozatym to tyle negatywnych opini a 23 głosów pozytywnych

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pomysl nawet fajny ale, jesli zostanie tak jak na pl to ujdzie tylko zrobcie zeby do dt mozna wejsc 50+ Wsumie po co komu dt na 40lvlu;p 1potrzebuja dt wiecej 2mniej;]

Aha mam pytanie do all Jakie bony dzialaja na zjawe,ripa, ognistego krola;p

Ripek- nieumarli moze cos jeszcze prosze o odp. bedzie +/-;]

Rippek - nieumarli, potwory

Ognisty - diabły, potwory

Zjawa - niestety tylko potwory

Opublikowano

Naucz mnie 70lvlem wejsc na ripa. Do tego 300 osob? Podziwiam Cie na 75lvlu szamanem go zabije ;o

To nie bedzie serwer hamachi na ktorym w dt beda kicku o to sie nie martw. Jak ktos ma zamiar ukrasc kamienie to wystarczy zrobic ss z grozba i zbugowac handlem. Ja zawsze tak robie i na zadnym prv mi za to bana nie dali.

Opublikowano

Pomysł świetny moim skromnym zdaniem , leci +.

Pozdrawiam .

linkinparksig.jpg

LinkinPark <3

Poproszę +.

Dostanie od idioty minusa wywołuje na mojej twarzy śmiech a w sercu czuje żal. i Kurwa muszę się napić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...