Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Wygląd Postaci - Costume System

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie skończyć z tym, że med wygląda jak prostytutka?? W grze wcale tak źle nie wygląda, a wręcz przeciwnie, bo sexi :D...

Cóż stroje nie wyglądają wcale tak źle gdyż zobaczyłem je w koreanie i nagrałem film...

Oto link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=z2iuowK_8B0

OD 3:40 Pokazuje postacie z nowymi strojami i oczywiście z uzbrojeniem specjalnym do kostiumów ;]... Assault z uzbrojeniem dodatkowym wygląda jak rambo ...

Opublikowano

InfoMode , kurwa, ogarnij sie z tym wklejaniem tematów z innych forów.

Ludzie nawet nie pomyślą i wstawiają plusy za coś, czego Ty nie zrobiłeś.

I ile razy juz tak było ? Od jakiś 2 tygodni non stop coś kopiujesz i tu wstawiasz, i nie podajesz źródła.

/Edit

'Napisałem to by może kogoś zachęcić do dalszej gry'

No jasne, napisałeś, Ty napisałeś..

/Edit2

I jeszcze sobie wymyśliłeś że to będzie w wakacje, fail.

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

@UP

Ogarnij się ze słownictwem .

A jeśli chodzi o twój cytat to prawda , że ja napisałem , ponieważ ja tego nie skopiowałem lecz przepisałem a to jest różnica i to nie mała.

Wole kopiować niż pisać od nowa beznadziejne Tematy , które są czasem na MPC .

Opublikowano

Nie ogarnę się ze słownictwem - bo mnie wkurwiasz. I to tyle. I nie ma na to innych słów.

'Wolę kopiować..'

To napisz że skopiowane, a nie napisane przez Ciebie.

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Wiesz co Śledziu ? Nie chcę mi się z tobą kłucić o takie rzeczy bo i tak wiem jak to się skończy pt. ,,Żal mi cie" lub ,,Noob" . Na święta nie chcę mieć żadnych problemów a zwłaszcza ciebie .

A po za tym nie chcę łamać regulaminu , który brzmi by nie wchodzić w Konflikty i nie kłucić się z innymi użytkownikami (Jakoś tak ) .

Więc mam prośbę : swoję skargi i zażalenia zgłoś komuś kto cie lubi i zrozumie . Więc już nie pisz , że jestem taki okropny .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...