Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Bot Do Tibia Apo 7.6

lajtowy

VauthBot pod 7.6  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ApoBot by Vauth jest przydatny do gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

VauthBot Apo 7.6;p to bot ktory pisze w ramach nauki;p (Jest to moj 1 projekt). Jest on dostosowany do najlepszego otsa pod Tibie 7.6 Armia Podkarpacki Ots (Apo). Bot caly czas rozwijam i czekam na pomysly od Was Co dodac, Co zmienic etc.

Dostępne funkcje:

>Spell Caster ( 2 opcje)

> Healer (Potami, Czarem) <-- Tylko do Apo, ponieważ leczenie oraz manasowanie odbywa się za pomocą komendy !uh, !mm

> Alarmy:

- hp <...

- mana >...

- Logout

- Postac sie poruszy

- Nie ma nic w slotach

> Lighthack

> Food Eater

> AntyKick

> Show id Number

> Reffiler

> Zapis/Odczyt ustawień (w formacie ini)

> Ukryj/Pokaz Tibie

> Exp info na pasku

> Ip Changer

> Spell Attack

> Targeting

> Cavebot (działa na 50%- jeszcze będe go kończył)

> Stack Cash

> Angielsko/Polski interfejs

> Zakłada aol/Starlight amulet

> Zakłada ring który wybierzesz

pare ss

p://img192.imageshack.us/i/cavec.jpg/]cavec.jpg

dodatkir.png

targeting.png

87683354.jpg

42864990.jpg

69075740.jpg

61785198.jpg

Screeny z wersji v2.2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bot cały czas aktualizowany

18.12.2010r. - wersja v2.3a

@ do Adminów

nie wiem czy wybrałem odpowiedni dzial na forum, jesli nie to proszę o przeniesienie.

Proszę również któregoś z adminów by przeskanował bota i potwierdzil, że nie ma w bocie nawet 1% zagrożenia. Skan adminów będzie bardziej wiarygodny niż odemnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie mozliwe, Muttley na botting.pl nawet potwierdzil (dostal odemnie zrodla bota), że bot jest w 100% bezpieczny, więc proszę nie oskarzac, lub sprawdzic na botting.pl.

Btw. projektu juz nie kontynuuje. Teraz piszę bota kompatybilnego z wszytskimi otsami pod 7.6;p nie tylko apo

Opublikowano

Ja jestem autorem Bota, mogę nawet adminowi forum wyslac kod zrodlowy bota i jesli faktycznie znajdzie cos podejrzanego przyjme Ban z twarzą.

Muttley (Twórca muttlebot'a) potwierdzil, że w kodzie nie ma żadnego zagrożenia

link http://www.botting.pl/showthread.php/vauthbot-pod-apo-7-6-10124.html

przeskanowałem przed chwilą- rzeczywiscie cos wykrywa, niestety nie wiem co jest tego powodem.

Na dzień dzisiejszy proszę o nie pobieranie bota, ja postaram się ponownie skompilować aplikacje i umiescic ze skanem jeszcze raz. Na chwilę obecną wycofuje bota ze strony z Downloadu jak i z wszytskich forów na ktorych go umiescilem (tylko wersja 2.3a).

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...