Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Reputacji W Profilu Użytkownika.

Mlodyske

Czy taki bajer będzie przydatny?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taki bajer b?dzie przydatny?

• Tak
      47
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RoyalShark
Opublikowano

Z jednej strony pomysł dobry , jednak z drugiej strony na forum wytworzy się zasada "oko za oko" ..

Teraz osoba dająca - może go postawić nie patrząc na konsekwencje a w przyszłości będzie musiała się liczy z powrotem - do niego : P

P.S

To jest właśnie przykład jakaś osoba dała mi minusa a ja nie mogę się jej odwdzięczyć tym samym gdyż nie wiem kto to ^^.

Opublikowano

Z jednej strony pomysł dobry , jednak z drugiej strony na forum wytworzy się zasada "oko za oko" ..

Teraz osoba dająca - może go postawić nie patrząc na konsekwencje a w przyszłości będzie musiała się liczy z powrotem - do niego : P

P.S

To jest właśnie przykład jakaś osoba dała mi minusa a ja nie mogę się jej odwdzięczyć tym samym gdyż nie wiem kto to ^^.

Dziś wszyscy ubolewamy nad Twoim minusem ;<

Jeśli was kręci takie dawanie sobie nawzajem + czy tam - w systemie Oko za oko to sobie dawajcie, co Ci się stanie jeśli będziesz miał 100000000 pkt na minusie ? Nic, to po prostu kolejny bzdet na forum.

Lecz jeśli jesteś normalnym człowiekiem i wiesz że to służy do tego aby podziękować komuś za pracę, to będziesz wiedział po co to jest i jak się tego używa.

Opublikowano
to służy do tego aby podziękować komuś za pracę, to będziesz wiedział po co to jest i jak się tego używa.

Nic dodać nic ująć. Niedawno opisałem to w podobny sposób :).

card.png

Gość RoyalShark
Opublikowano

Lenart mogłeś oszczędzić sobie twojej strasznie wyrozumiałej aczkolwiek dotkliwej wypowiedzi w stosunku do mnie ..

P.S

Pomino tego że jestem na tak , to uważam że są ludzie i >.< ..

I te represje związane z reputacją będą ^^.

Opublikowano

Ja się zgadzam z AceBoy, lepszy byłby tylko "thanks button", a jeśli nie to pomysł z tymi kartami reputacji też uważam za dobry :)

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł tylko ... ja bym chciał takie coś że ...

Jak ktoś daje minus powinno być wyjaśnione za co ?? a jak bezsensownie powinnien złapać warna ...

Opublikowano

Dokładnie powinno być takie coś że jak komuś się daje + albo - to się powinno wyświetlać okienko żeby napisać powód otrzymanej reputacji, a potem właściciel konta mógł by zobaczyć co zrobił źle albo dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...