Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Reputacji W Profilu Użytkownika.

Mlodyske

Czy taki bajer będzie przydatny?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taki bajer b?dzie przydatny?

• Tak
      47
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie na forum iinvisionize podpatrzyłem fajną opcję która jest dosyć przydatna gdy na forum włączony jest system reputacji. Cały bajer polega na tym, że w naszym profilu użytkownika zostaje dodana jeszcze jedna karta pt. "Reputacja". Dzięki temu użytkownik może obserwować za co otrzymał + lub -. Dla zainteresowanych zamieszczam link do profilu DawidaPi na forum invisionize.

http://forum.invisionize.pl/user/1-dawpi/

card.png

Opublikowano

podoba mi się , wkońcu będę wiedział kto mi wczoraj dał 20 minusów xD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Oni sobie mogą to sprawdzić w panelu admina. Chodzi o to, aby zwykły user miał podgląd na historię plusów i minusów które otrzymał.

card.png

Opublikowano

Najlepiej byłoby usunąć tą reputację i zastąpić ją "thanks" lub coś w tym stylu.

A jeśli nie to:

Włączyć opcję tą co została zasugerowana, ale żeby była blokada w postaci napisania za co zostało się plusa lub minusa ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

jestem na tak, ale żeby tylko pisało za jaki post poleciał + czy tam -. A nie od kogo, bo potem będą się dzieci chciały zrewanżować ...

Opublikowano

Najlepiej byłoby usunąć tą reputację i zastąpić ją "thanks" lub coś w tym stylu.

A jeśli nie to:

Włączyć opcję tą co została zasugerowana, ale żeby była blokada w postaci napisania za co zostało się plusa lub minusa ;).

To już lepiej zrobić same plusy, a minusy wyjebać.

Opublikowano

To już lepiej zrobić same plusy, a minusy wyjebać.

Mi sie tam podobal system piw, ale karta reputacji rowniez jak najbardziej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi się przyda bo ktoś mnie ostatnio minusuje xD

Za ;)

BTW@ Regulamin ;x Ja dostałem warna za niedodanie w ankiecie możliwości : nie mam zdania

W sumie powinno wyglądać to tak: Nie mam zdania więc po co głosuję?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nie no Młody na Wawel ;) Pomysł dobry. W końcu ludzie będą wiedzieli kto im dał "minuski" :) Jak najbardziej Za.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Hmm Jestem Za i Przeciw

1.Powód Za Czemu bo to fajna rzecz można odegrać się na kolesiu w walić mu + a jak che - to +

2.Przeciw Czemu Bo Koleś któremu wlepiałem 5 - odegra się na mnie heh

Opublikowano

Gdyby ludzie używali systemu reputacji zgodnie z jego założeniem czy też zasadami nie było by takich sytuacji jak opisujesz. Jest to po to aby komuś wirtualnie podziękować za odpowiedź lub zminusować za gadanie bzdur, a nie złośliwie wykorzystywać limity minusów reputacji. Wszystko zależy od was jak będziecie z tego korzystać.

card.png

Opublikowano

Jestem na wielkie TAK

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...