Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Tanie Sm Na Pl

Teckton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM :]

Dzisiaj pokarzę wam Tut na Tanie Sm na PL : d , A więc co będziemy potrzebowali :

Telefon komórkowy , Kartę w sieci 36i6 , Minimum 1 zł na koncie , konto na stronie 3i66 [ www.36i6.pl ] , musimy zrobić konto aby móc korzystać z usługi " Chill Bill " ,

A wiec gdy już mamy wszystko to dzwonimy pod numer 6666 , i słuchamy reklam , zadają nam 3 bardzo łatwe pytania trzeba na nie odpowiedzieć , za każde dobre 3 odpowiedzi dostajemy 1zł na rozmowy :D .

dzwonimy tak długo aż na naszym koncie wpłynie 10zł na rozmowy , ile mamy już pieniędzy na koncie można sprawdzić pod kodem *121# ,

teraz tylko wystarczy zamówić smocze monety dzwoniąc a nie wysyłając sms :D ,

PS: Można wykorzystać tylko 10zł miesięcznie .

Tut wymyślony przez mnie :D , Myślę że pomogłem :D , zakaz kopiowania na inne fora .

PS: Nie sprawdzałem czy działa , bo wykorzystałem już swoje 10zł . Pozdrawiam

TECKTON .

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

aaaa no koleś masz racje , wiedziałem o tym sposobie z 36i6 ale wyleciało mi z głowy...... :huh:

dzieki za przypomnienie +++++++++++++++

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Oczywiscie ze dziala ;]

Biore mamie telefon co miesiac i doladowuje Sm (bo ja mam z Plus) ;)

Masz +

Opublikowano

hmmm... co miesiąc? Niby działa, ale jednak nie jest to zbyt dużo SM o.0... Nie łatwiej przez AOLa ?? Też darmowo i dziannie możesz wbić nawet do 150SM ;]

Opublikowano

CO znaczy przez AOLa ?? ;> rozpisz to bardziej jak mozesz lub wyslij mi to na pw gg 28716869 Bede wdzieczny i + ++++ polecą:)

Jestem Takim HardCorem że zbieram + a nie te ofiary zbierające -- ;)

ZOBACZCIE I DODAWAJCIE KOMENTARZE:))
Opublikowano

CO znaczy przez AOLa ?? ;> rozpisz to bardziej jak mozesz lub wyslij mi to na pw gg 28716869 Bede wdzieczny i + ++++ polecą:)

http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/

Tu masz opisane wszystko ;)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Mi tam przez aola wgl nie chcą już dochodzić sm -.- raz doszło 121 a dziś tylko 10 pff... a sposobik fajny łapaj + :D

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano
hmmm... co miesiąc? Niby działa, ale jednak nie jest to zbyt dużo SM o.0... Nie łatwiej przez AOLa ?? Też darmowo i dziannie możesz wbić nawet do 150SM ;]

Noo ale lepsze to niż nic ? ;d , chociaż będzie te 35 sm , na drobne wydatki w is : d ,

Pozdrawiam

Teckton :)

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

przeciez mozna kupic sobie 30 starterow w 36i6,zrobic tyle samo kont na ich stronie i koksac sm

masz +

Hehe niezły pomysł, już lece do kiosku po startery :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

5zł . ?? :)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

działa ten patent ?

1074046735.png

34952.png

33870.gif

34777.png

33572.gif

METIN2 PL

OBSIDIAN_-S3-_

SZAMAN LECZENIE Araney 96

SURA BM Hussman 94

MONASTYR_-S1-_

NINJA DAGGER Agrusov 93

DAJ + TO ZACHĘCA DO DALSZEJ PRACY !!!

Opublikowano

Przypominam, że tylko z 2 numerów można doładować SM, inne nie będą doładowywane ;]. Jest to zabezpieczenie specjalnie dla dzieci, które wysyłały SMSy z myślą, że dostaną yangi.

Opublikowano

Można więcej. Mojemu koledze za premium klase w cs wysyłali tylko potem dostał bana i musiał im napisać wszystkie numery z jakich były wysyłane smsy ;p

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

NIE DZIALA dostajesz 1zl NA ROZMOWY W 36i6. oni idiotami nie sa. i zarabiaja na was podwojnie ;DD pozdro i czytaj regulamin na nast raz!

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano
NIE DZIALA dostajesz 1zl NA ROZMOWY W 36i6. oni idiotami nie sa. i zarabiaja na was podwojnie ;DD pozdro i czytaj regulamin na nast raz!

1zł za każde dobre 3 odpowiedzi 10zł można wyciagnąc miesiecznie :/ , nie wysyłając sms tylko dzowniać jest też taka funcja na Metin2.pl.

Pozdrawiam

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

1zł za każde dobre 3 odpowiedzi 10zł można wyciagnąc miesiecznie :/ , nie wysyłając sms tylko dzowniać jest też taka funcja na Metin2.pl.

Pozdrawiam

Spox wiem ale to 1 zl dostajesz na rozmowy TYLKO W SIECI 36i6 ( CZYTAJ TSZYDZIESCI (ironia) SZESC I SZESC)

pozdro i jeszcze raz namawiam do ponownego (lub chociaz 1-szego) przeczytania regulaminiu promocji -,-

P.S. thx za minusiki napsy. nauczcie sie zeby najpierw sprawdzic cos czy dziala a nie plakac

POWOD DLACZEGO NIE ZADZIALA???

PROSTE nr na metin2.pl tez jest numerem ,,komercyjnym'' i napewno nie jest on zarejestrowany w 36i6

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano
Spox wiem ale to 1 zl dostajesz na rozmowy TYLKO W SIECI 36i6 ( CZYTAJ TSZYDZIESCI (ironia) SZESC I SZESC)

NIe jest tylko do 36.6 ;/ dzwoniłem ostanio do Orange Ery ? , nic z konta nie wzięło , tylko z tego co dostałem , jeszcze dokładnie mówią mże można je wykorzystaćgdzie się chce :[

Pozdrawiam

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

NIe jest tylko do 36.6 ;/ dzwoniłem ostanio do Orange Ery ? , nic z konta nie wzięło , tylko z tego co dostałem , jeszcze dokładnie mówią mże można je wykorzystaćgdzie się chce :[

Pozdrawiam

sprawdzone przez komunikacje z biurem obslugi klienta 36i6. powiedzial ze na komercyjne nie dziala

Opublikowano
sprawdzone przez komunikacje z biurem obslugi klienta 36i6. powiedzial ze na komercyjne nie dziala

Jestem Ciekaw czy specjalnie zadzwoniłeś , mogłeś nagrać rozmowe :// .

Pozdrawiam

Zbieram ---

TYLKO ----------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...