Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]OpłAca Się Na 35Lvl Skille Na G/P?

weteran555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takich pare pytan a wiec zacznijmy od tego czy oplaca sie mi robic postac 35lv wojo body i dobic nim skille na G/P?

1 na jakim serwerze najlepiej tak grac na swoim z eq gotowym czy na innym?

2 Ile czasu mi to zajmie ?bez IS

3Musze kupowac rekawice z IS zeby zarobic więcej?

4 Ile czasu zajmie mi zarobienie kaski na eq +9 z bonami ? + dobicie tych skilli

Licze na szybkie odpowiedzi więc prosilbym o komentarze zachęcające i wspierające:D

Aura stoi 7,5kk berek 3kk więc prosilbym tez jakiegos dobrego matematyka ile mnie wyniesie dobicie tych skilli na G stawiam + lub - co kto woli:)

Opublikowano

1.Polecam s5 spoko atmosfera itp

2.bez is okolo 3-4 miesięcy zalezy od wchodzenia

3.przydały by sie

4.Pare nocy , dobij 35 nocka na metkach w m2 i kaska jest sama aura okolo 400kk :P

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Gdybyś chciał wbić aurę na G bez is prawdopodobnie zmieściłbys się w przedziale 115ku-140ku a więc coś ok 870kk-1kkk~~ licząc że ku byś kupował. Zajęło by Ci to ok. 4-5 miesięcy

A co do berka na G - również coś ok 115ku-140ku, zalezy od szczęścia., ok 4-5 miesięcy na wbicie i ok 350kk-425kk na ku. Razem wychodzi ok 1250-1420kk, kupując taką sumę na np. gold4fast.com zapłaciłbyś +/- 43,2 euro(tyle kosztują na moim serwerze, na innych może być inaczej) czyli obecnie ok. 172zł. Oczywiście mowa tu o codziennym czytaniu ku.

Co do wbijania na P - zależy od ceny kamyków duchowych, na kirianie jest to 60kk za kamyk a na P trzeba ich dość dużo (ok. 25-30) a więc 1 skill na P kosztuje ok. 1500kk-1800kk

Jeśli chcesz duże zarobki to rękawica jest szczerze mówiąc niezbędna a łatwo na nią zarobić SM(sponsorpay), ponieważ kosztuje tylko 32 sm.

Co do eq - Wszystko zależy od serwera na którym będziesz grał, ale na pewno ok 4-5 miesięcy jeśli chcesz dość ładnie wybonowane eq.

Co do samego wbijania skilli - Bardzo polecam, nie dość że jest to szpan :) to również będzie Ci potem łatwiej expić, gdy już znudzi Ci się dropienie tą postacią.

@Up.

Powiadasz że na aurę by wydał ok 400kk? Chyba Ci się coś pomieszało w głowie :) Wychodzi na to że przeczytałby 53ku a na wbicie skilla na G trzeba przeczytać 55 ku przy czym wchodzi coś około jednego na trzy przeczytane. Nie pisz pierdół, okey?

I jeszcze twierdzisz że kupno wybonowanego eq +9 (zakładam że rib +9 śr 40~~, śmiertelka +9 5bonów, 5-ciokątna +9 5bonów, obojętnie które buty 5bonów, naszyjnik 5 bonów itd itd, ogólnie wszystko ładnie wybonowane, nie byle jak.) to parę nocy? Proszę Cię...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Ja żeby z m10 wbić na G to czytałem chyba z 30 ku więc wiecie ;/ nie piszcie tutaj bzdur jak sami nie wbijaliście skilli na G ja osobiście miałem chara na 38 lvl i miałem aure na m7 i bera na m7 a na G wbiłem dopiero je na 70 a to było 2 miechy grania + lajtowo w redzie se cisnołem metki i wgl pro hajsu miałem tyle ale to tak wszystko na ku poszło a dobicie skilla na P to już wgl masakra ja grałem na eksandrosie kamienie chodziły po 35kk;d ale 42 lvl z pro eq i zbuffami na m5 i oczywiście skille na G sam sobie kamienie wydroopi^^ powodzonka :D Up piszesz pierdoly jakich mało wgl weź się schowaj wchodzi może z 1 ku na 3 -4 zależy od szczęścia to dużo więcej ku no oczywiście zdaraz sie ze czasami wchodzi pod rząd ale rzadko a i nie wiem czy od inta nie zależy to czy zwiększa się szansa :D

Opublikowano

I kto tu pisze pierdoł? Lol.. Wchodzenie ku nie zależy od inta.

Poza tym wiem, ile ku przeczytałem? Ogarnij się :O To że ty miałeś pecha, nie znaczy że każde tak bd miał.

Pozdro.

Poza tym napisałem, że wchodzi jedno na 3, naucz się czytać.

"Ja żeby z m10 wbić na G to czytałem chyba z 30 ku więc wiecie ;/ "

A więc 1 ku na 3, czyż nie? Ogar.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Gdybyś chciał wbić aurę na G bez is prawdopodobnie zmieściłbys się w przedziale 115ku-140ku a więc coś ok 870kk-1kkk~~ licząc że ku byś kupował. Zajęło by Ci to ok. 4-5 miesięcy

A co do berka na G - również coś ok 115ku-140ku, zalezy od szczęścia., ok 4-5 miesięcy na wbicie i ok 350kk-425kk na ku. Razem wychodzi ok 1250-1420kk, kupując taką sumę na np. gold4fast.com zapłaciłbyś +/- 43,2 euro(tyle kosztują na moim serwerze, na innych może być inaczej) czyli obecnie ok. 172zł. Oczywiście mowa tu o codziennym czytaniu ku.

Co do wbijania na P - zależy od ceny kamyków duchowych, na kirianie jest to 60kk za kamyk a na P trzeba ich dość dużo (ok. 25-30) a więc 1 skill na P kosztuje ok. 1500kk-1800kk

Jeśli chcesz duże zarobki to rękawica jest szczerze mówiąc niezbędna a łatwo na nią zarobić SM(sponsorpay), ponieważ kosztuje tylko 32 sm.

Co do eq - Wszystko zależy od serwera na którym będziesz grał, ale na pewno ok 4-5 miesięcy jeśli chcesz dość ładnie wybonowane eq.

Co do samego wbijania skilli - Bardzo polecam, nie dość że jest to szpan :) to również będzie Ci potem łatwiej expić, gdy już znudzi Ci się dropienie tą postacią.

@Up.

Powiadasz że na aurę by wydał ok 400kk? Chyba Ci się coś pomieszało w głowie :) Wychodzi na to że przeczytałby 53ku a na wbicie skilla na G trzeba przeczytać 55 ku przy czym wchodzi coś około jednego na trzy przeczytane. Nie pisz pierdół, okey?

I jeszcze twierdzisz że kupno wybonowanego eq +9 (zakładam że rib +9 śr 40~~, śmiertelka +9 5bonów, 5-ciokątna +9 5bonów, obojętnie które buty 5bonów, naszyjnik 5 bonów itd itd, ogólnie wszystko ładnie wybonowane, nie byle jak.) to parę nocy? Proszę Cię...

@Znawca sie odezwał :P Myślisz ze koleś ma takiego farta jak ty ze wchodzi mu kazde Ku [ironia] Co do nocy to nie wiesz to nie mów ;) w Jedną noc we wakacje 700kk cisnołem <_<

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...