Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bez Botow Do 24 Grudnia!

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że BP opracował sobie nowy sposób na boty, najlepiej by było abyście nie używali ich do 24 grudnia (do nowej wersji udobota), w chwili obecnej jest wielkie ryzyko otrzymania bana.

Jak działa ten ich nowy skrypt?

Po prostu widzą przez jakie IP łączy się gracz z klientem gry.

IP udobota to: 184.82.34.46 <- jeśli takie IP wejdzie do gry wtedy konto zostaje zbanowane.

Oficjalne ogłoszenie od tvirus'ax1:

I have stopped the usage of the bot due to it being outdated at the moment which could compromise the security of your Account so you'll have to wait until the 24th December to be able to use it again.

Sorry for the inconvenience.

Tłumaczenie na j. polski:

Wyłączyłem możliwość używania udobota, ponieważ bot jest przestarzały. W tym momencie nie jest on bezpieczny i korzystanie z niego mogłoby doprowadzić do zablokowania waszego konta. Będziecie musieli poczekać do 24 grudnia aby użyć go ponownie (poczekać na nową wersje).

Przepraszam za utrudnienia.

Wiem, że i tak nie da rady odpalić udobota, ale niektórzy mają serwer na swoim komputerze i pisząc to chcę uświadomić Wam, że lepiej poczekać kilka dni niż potem mieć raport o błędach po wybraniu serwera...

Prosiłbym o nie zakładanie milionów wątków na ten temat.

Po logicznym przemyśleniu, doszedłem do wniosku że posiadając serwer udobota na swoim komputerze ryzyko na bana jest nikłe, bo udo łączy się przez wasze IP a nie serwera udobot.com.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

No i zgadzam sie w 100%. Kto bedzię chciał zaryzykować to sobie postawi serwer udo. Kto nie, poczeka do 24. Może skończą sie pytanie co sie stało z Udobotem i kiedy wyjdzie nowa wersja :D

Opublikowano

Wreszcie ktoś zaczął myśleć jak ja o proxy ^^

Osobiście również polecam poczekać pewien czas, a maggotowi pozamykać wszystkie te teraźniejsze wątki o banach ;)

Ja np. zrobiłem własnego serwa i bocę :)

ale na garenie gdzie ten skrypt za rok może dotrze o ile wogólę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...