Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marmurki W Is

Owiecka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodze z propozycją taką, ażeby wprowadzić marmurki do IS. Ninją grałoby się o wiele łatwiej nie było by samych BODYCH oraz WPków. Marmurki w IS powinny być według mnie dość tanie bo ludzie by je brali ja świeże bułeczki ;]. Co wy na to ?? ;>

Opublikowano

Pomyśl teraz, że wystarczy fms +9 z śr 30+ żeby ogarnąć grupę szponów + zielone poty, których będzie pod dostatkiem i inne bony i każdy będzie na poli cisnął ! A CO ! Poco wgl konia robić ? Jak można na 30 z 20min 61 wbić PFF !

Nie może być ich w IS idziesz dorpisz i masz te 10-15 min na wbicie trochę szybciej lv'a. NIE INACZEJ !

Rise Against !

Opublikowano

Nieee... to głupia propozycja... jak nie będzie ich w IS, to w grze będzie można dodatkowo zarobić... Jeżeli już to do jakiegoś handlarza w grze ale drogo...

Opublikowano

Myślę , że dobry pomysł , ale wątpie , że zostanie wprowadzony.

Co prawda , body i wp to najprostsze postacie (mental też ;x) , ale żeby było chociaż troszkę równo wypadało by wprowadzic je do IS'a bądź do sklepu za odpowiednią sumkę.

@EDIT

Z drugiej strony , to będzie to chyba jeden ze sposobów zarobku ;x , tak więc zmieniam zdanie na neutral ;s.

Opublikowano

Jednak godson mnie przekonał, lepiej i sprawiedliwiej byłoby gdyby się je dropiło. (oczywiście dużo szybciej niż na pl! tak co 5 spotów) i do tego byłby sposób na zarobek dla tych co grają wp czy bodym.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Czy Wy nie rozumiecie? Nie tylko ninja musi na marmurku jechać ! Każdy topowy gracz na PL(woj ninja sura szaman KAŻDY) od początku serwera woli cisnąć na marmurku przy wyjściu nowego serwa na PL . A Wy tu chceci to is czy sklepu dać? Każdy sobie kupi kilka, i w 1 dzień będzie 65+ ! Zrozumiecie to? Każdy spokojnie może na marmurku expić NIE TYLKO NINJA ! NA NIE ! Każdy gracz z głową, który wie jak expić na poli spokojnie będzie cisnął już od 30 -_-.

Rise Against !

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zrobic systematyczny drop tych wlasnie marmurkow

pamietacie na yt2game jak sztabki 2kk lecialy? to niech tak lub minimalnie gorzej dropia:D

byloby po rowno wg. mnie;)

Wedlug mnie kazda profka by z tego skorzystała:)

Fajnie jak by takie coś było naprawde:D

każdy kto sie zgadza to +ika niech postawi;)

Edit:

Jest jescze 2 pomysł żeby z metków dropiły ale dla "daggerow i archerow" nie było by łatwe do zdobycia ich

ja jestem za sposobem number one:D

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

W/g mnie głupi pomysł. Z dodaniem do npc to też. Można zwiększyć drop to było by ok

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zły pomysł . To ma być hard , a nie wszystko w is . Chcesz grać ninja ? To musisz dropić , nie ma innej opcji , zresztą wojowie będą sprzedawać marmurki , czy bm , bo po co im ?

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ninja z bonkami + buff i marmur sie tak bardzo nie przyda, głupi pomysł...

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Dodanie do IS to wg mnie już przegięcie. Z tego co czytam o tym serwerze i niektóre komentarze to serwer opiera się na smsach na SM...

Zaczniecie też płacić abonament jak w wowie ^^

238626.jpg]
Opublikowano

ja tam proponuje do is dać :

LVL 99 za 5 SM

Hwang 2 SM

Miecz GM 1 SM

Konto GM 3 SM

i jeszcze bon stały + 10000 do każdej statystyki i skile na P za 4 SM !!!

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...