Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Zabawa Dla Trolli.

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Next quest 4 every1.

Zakładamy sobie konto fikcyjne pod nazwą np. kocham piłkę nożną.

Zbieramy kilku ludzi do "ziomkuf" (koniecznie tylko płci męskiej!).

Potem zmieniamy swój profil na coś w stylu : Klub Wyzwolonych Homoseksualistów itp.

Piszemy komentarz jednej z naszych ofiar którą mamy w znajomych np. Dziękujemy za dołączenie do naszej grupy. Pokażmy całej Polsce że z naszą orientacją nie musimy się ukrywać. Gratulujemy odwagi i pozdrawiamy :*

Powiadamiamy kogo trzeba np. rodzica i wysyłamy wiadomość w stylu : Witam serdecznie. Pani/Pana syn dołączył właśnie do naszego klubu wolnych homoseksualistów. W związku z tym przeprowadzimy z państwem standardową ankietę. Pytanie pierwsze : Czy syn długo ukrywał się ze swoją innością ? Czy akceptują państwo inność dziecka ? itp itd.

Otwieramy piwko i cieszymy się sukcesem.

Treści wiadomości można modyfikować w celu lepszego skręcenia beczki :P

Fifol, geniuszu zła ;D. Właśnie to zakładam. Danke.

#edit

HAHAHAA

eqwe.png

Nie ogarniam ;D

Opublikowano

Tym razem mój quest :D

Zakładamy konto i ustawiamy dowolne dane. Najlepiej będzie jeżeli podamy się za jakiegoś mężczyznę po czterdziestce. Do tego będzie wymagana dobra znajomość języka dla lepszego efektu, więc albo piszcie ze słownikiem, albo nie róbcie tego w ogóle jak nie ogarniacie. Miło by było jeśli byście uzbierali ze 100 znajomych. Potem znajdujemy jakieś dziecko w wieku koło 12 lat, które w nazwie ma JP. Wysyłamy mu prywatną wiadomość o treści powiedzmy :

Witam.

Z tej strony xxx, jestem xxx (wymyślcie sobie coś. Najlepiej coś z policją, czy prokuraturą, ale nie wiem czy nie jest to be wobec prawa :D)

Obrażanie policji w jakikolwiek sposób łamie przepis dotyczący bla bla bla bla bla. Prosimy o zmianę nazwy użytkownika w trybie natychmiastowym pod groźbą grzywny, lub pozbawienia wolności. Dziękujemy za współpracę.

Jeżeli gość was oleje - myszyn fejld, 0 Exp

Jeżeli zmieni, ale nie odpowie - 200 Exp

Jeżeli zmieni i przeprosi - 500 Exp

Jeżeli będzie zadawał pytania typu "Kim pan jest?", "Dlaczego miałbym w to uwierzyć?" to trafiliście na złą osobę.

Jeżeli zacznie się rzucać i wyzywać dalej policję to będziecie mieli taką bekę, że nie będzie ważny exp :D

Opublikowano

Też mam questa ale on chyba sie nie przyjmie bo ani łatwy ani fajny to on nie jest

Zakładamy konto na jakimś portalu społecznośiowym nk,facebook,fotka czy coś innego udajemy dziewczyne w wieku 13-17 lat loffciamy wszystkich chłopaków i lubimy wypić i strzelać sobie dużo fotek i ogólnie świat jest zajebisty wszyscy mnie loffciają itp

Szukamy napalonych głupich chłoptasi 2 lub więcej z naszego miasta lub innego które perfekcyjnie znamy

Zagadujemy do nich rozmawiamy z nimi i czekamy aż zaoferują spotkanie lub sami je oferujemy umawiamy się w jednym miejscu jeśli sie zgodzą na spotkanie może wyjść to że spotka sie dwóch lub więcej chłoptasiów którzy mogą sie tam wkurwić pobić zabić zgwałcić

Ale quest ma marne szanse bo ktoś może chcieć do nas zadzwonić na fona lub skype albo jakąś prywatniejszą fotkę wtedy trzeba by mieć wsparcie z zewnątrz koncepcja zła nie jest ale słabo widze wykonanie chociaż rózne przypadki krązą po internecie

0 exp jeśli zostaniemy wykryci lub do spotkania nie dojdzie

225 exp - jeśli kolesie sie spotkają na randce

475 exp jeśli kolesie sie wkurwią i pobiją

825 exp - jeśli wkurwieni kolesi sie pobiją wylądują w wiadomościach,szpitalu i jeszcze wyślą nam pw że nas dopadną i zajebią

1625 exp - jeden zgwałci i zabije drugiego wyląduje w wiadomościach , więzieniu i wyśle nam pw że nas dopadnie i zabije

Tak wiem jestem cienki ;d

@Down prosze bardzo

s2c77Oa.png

Opublikowano

Chodżcie do tej grupy na NK:

http://nk.pl/#grupy/100007

To moja xD

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Hehe właśnie namawiam kogoś aby przeszedł labirynt

http://www.milanos.pl/vid-9893-Labirynt---straszna-gra.html

1375207970-U250359.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały queścik dla was:

Mage Quest 1

Zakładamy nowe konto na naszej klasie. Musimy zwrócić uwagę na nazwę profilu, musi być naprawdę bardzo przekonująca np. NK Chef. Szukamy ofiary, osoba ta musi cechować się małym ilorazem inteligencji, jakiś pokemon w wieku -12lat styknie. Przechodzimy do działania: piszemy bardzo przekonywującą wiadomość - coś w tym stylu.

NK Chef

Witam, zgodnie z wprowadzeniem wczorajszej uchwały z dnia 1stycznia 2011 roku, użytkownicy poniżej 13roku życia zmuszeni są do usunięcia swoich kont na portalu nasza klasa.[...] - tutaj wasz przekonywujący powód.

Wiadomość została wygenerowana automatycznie, w przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt poprzez prywatną wiadomość.

Rewards:

Usunięcie konta przez pokemona - +500exp

Wyśmianie - 0exp

Odpowiedz na twoja wiadomość z błaganiem o nie usuwanie konta- +400exp

Ban na nk - 0exp.

368216.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...