Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj dostałem bana na FB zrobiłem o 20 boja teraz chce wejsc na chwile na konto a tu dup ban wchodze na e-maila a tam ze powiazane konta a mialem na innych e-mailach jak moge sie odwolac od tego bana?

Opublikowano

Masz tutaj napisane .

Link - http://team.metin2-t...?page=odwolanie

Cytat - Aby wysłać odwołanie należy wejść w widok historii zgłoszenia na stronie support.metin2.pl podając odpowiedni klucz oraz sumę kontrolną, otrzymaną wcześniej w mailu potwierdzającym. Następnym krokiem jest użycie opcji Skarga. Po wpisaniu powodu odwołania zgłoszenie zostanie skierowane do przełożonego osoby obecnie zajmującej się sprawą

Pomocnik
Opublikowano

Ostatnio miałem to samo, a konta nie były nawet powiązane o handel, e-mial czy podobny nick.

Odwoływałem się, jednak napisali mi jak zawsze "Twoje konto oraz materiały w jakich posiadaniu jesteśmy jednoznacznie wynika iż blokada nałożona na koto jest słuszna" i tam inne takie pierdoły.

Więc odwołanie się od bana za niedozwolone oprogramowanie, powiązanie konta czy ominięcie HS jest znikome, ale zawsze można spróbować :)

Pozdrawiam

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Z doświadczenia wiem że jeśli dostałeś bana to masz 0.01% szansy że Cię odbanuja, z tym czymś nie ma sensu nawet walczyć jeśli na prawdę używałeś cheatów.

238626.jpg]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...