Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Znacie Fajne Komórki

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena bez przesady :D

Jakaś fajna, z gadżetami itp itd :P

stawiam +/-

TELEFON KOMÓRKOWY! :D :D :D

Yo!

Opublikowano

Ja znam komórkę/i mózgową/e(lub mózgowe).

Świetny model i obudowa !

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja znam komórkę/i mózgową/e(lub mózgowe).

Świetny model i obudowa !

A po ile chodzi? :D

Yo!

Opublikowano

Poszukaj u dilerów i koxów na dzielnicy.

Zależy od jakości i ilości (jedną nie da się zadowolić).

Popytaj bo np. u mnie inna cena,u ciebie inna cena itd.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

c_big9049581.jpg

Zbudowanie takiej w granicach 1000 zł (nie znam się)

No No fajne! Tylko szkoda, że nie ma opcji dzwonienia :P

Yo!

Opublikowano

Nokia 3510i

Kolorowy wyświetlacz, gprs, mms'y, alarm budzik.

A tak serio to

http://allegro.pl/sony-ericsson-x10-mini-krakow-basztowa-16-i1359808065.html

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

To ja mam takie :

-Samsung Monte : GPS ,WiFi ,HSDPA,Dotykowy ekran, Mp3 , ITP.

-Sony Ericsson Xperia x10 mini pro : GPS , Klawiatura QWERTY ,Mp3 , Aparat 5mpx , micro SD ITP.

-Samsung Delphi (osobiscie mam i polecam ! ) : Klawiatura QWERTY , Dotykowy ekran, Mp3 , Aparat 2mpx (bardzo dobry) micro SD ITP.

-Samsung Avila : Dotykowy ekran, Mp3 , Aparat 3,2 mpx , ITP.

To są spoko telefony. Oczywiscie sa lepsze fonki ,ale ja jakos te wybralem =)

Opublikowano

Samsung Wave ;)

Używam od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Pojemnościowy panel dotykowy Super amoled 3.3" który wyśmienicie działa i reaguje na najlżejszy dotyk. Do tego stabilny i szybki system Bada OS ( niestety mało aplikacji jest ). Telefon ma solidną metalową obudowę i ekran pokryty hartowanym szkłem które trudno zarysować. Co do opcji telefonu musiałbyś poszukać w internecie bo całkiem sporo ich ma.

Cena około 1000 zl i radzę brać niebrandowany soft i unikaj komórki z Orange ...

238626.jpg]
Opublikowano

Vivaz ma ekran w przestarzałej już technologii czyli TFT teraz liczą się tylko pojemnościowe panele dotykowe. Miley8 unikaj telefonów z przestarzałymi panelami dotykowymi bo później będziesz się wściekać na ekran. Nie szukaj też zbędnych bajerów w telefonie bo rzadko kiedy się z nich korzysta lub szybko się nudzą.

Jeśli piszesz dużo smsów to szukaj telefonu ze sprzętowym qwerty lub ze swype. Oczywiście TFT przy pisaniu smsów to masakra ...

@Up

Galaxy S jest przereklamowany. Nie poręczny i plastikowe wykonanie.

238626.jpg]
Opublikowano

jezeli dosyc tania to polecam LG kp501, jedyna wada to ze nie ma wifi a tak sprawuje sie bardzo dobrze bo posiadam taka, do 400zl nowa w sklepie kupisz

13032777318975834031.gif

Opublikowano

SE W715 Koozak, tylko jak kupisz u dilera to uaktualizuj softa bo ci sie soft zrypie całkiem :D

Edit@

W715 To samo so w995 tylko aparatem sie roznia praktycznie :D

09071535498836998897.png

Opublikowano

Tanich telefonów dotykowych nie opłaca się kupować bo mają marnej jakości wyświetlacze oraz wykonanie. Jakby tego było mało często mają mało zaawansowanych opcji dlatego nie warto ich kupować. Nie warto też kupować telefonów dotykowych" pierwszej generacji " mam tu na myśli. lg cookie,samsung avila it. ;)

238626.jpg]
Opublikowano

ja osobiscie mam samsunga delphi .. ale polecam samsunga monte ... aville ; )

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...