Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z windows server 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy właśnie zainstalowałem w kompie win server 2003 gdy włączam combata wyskakuje mi to an error has occurred with hack prevention combat arms errors 204 co jest nie tak na xp smigał prosze o pomoc

chomik468x60.gif
Opublikowano

W folderze z CA nie masz jakiegoś hacka ?

nie nigdy nie miałem nowy system zainstalowałem windows server 2003 ale u kolegi na win 7 działa przeczytałem że mozna grac w ca na win server 2003 jest stabilniejszy od xp mam 2gb ram ddr1 procek 3.2 celeron d geforce gt 220 ale na win xp mam lagi takie ze jesli gram ft i jesli ktos z ekipy ma palnik mam lagi

chomik468x60.gif
Opublikowano

umh, Omek, czemu otwierasz? Regulamin dotyczy wszystkich -.-.

@top

Kiedy próbuję z uruchomieniem gry dostaję "Fail to update protection modules!" lub "An error has occurred with the hack prevention function".

Rozwiązanie 1: Upewnij się, czy nie pracujesz w trybie offline.Aby sprawdzić, uruchom Internet Explorer, kliknij w menu Plik (jeżeli nie ma menu Plik naciśnij klawisz Alt na klawiaturze), a następnie upewnij się, że "praca w trybie offline" nie jest zaznaczona.

Rozwiązanie 2: Antyvirus może blokować HackShielda, więc wyłącz go gdy otwierasz grę.

Rozwiązanie 3: Być może trzeba ręcznie zaktualizować HackShield. Podczas tej operacji należy wyłączyć oprogramowanie antywirusowe i zapory sieciowe i upewnić się, że gra jest pobrana z oficjalnego źródła. W folderze gry, otwórz HackShield usuń folder Update. (By default C: \ Nexon \ Combat Arms EU \ HShield \ Update)

Następnie należy uruchomić HSUpdate.exe. Potem, należy ponownie uruchomić komputer.

Jeśli to nie pomoże, spróbuj odinstalować, a następnie zainstalowaniu Combat Arms ponownie.

@down

No ok, ale czy nie może to byc zawarte od razu w temacie, a nie podtemacie? <_<. W sumie, obchodząc regulamin masz racje ;).

Opublikowano

@top

Kiedy próbuję z uruchomieniem gry dostaję "Fail to update protection modules!" lub "An error has occurred with the hack prevention function".

Rozwiązanie 1: Upewnij się, czy nie pracujesz w trybie offline.Aby sprawdzić, uruchom Internet Explorer, kliknij w menu Plik (jeżeli nie ma menu Plik naciśnij klawisz Alt na klawiaturze), a następnie upewnij się, że "praca w trybie offline" nie jest zaznaczona.

Rozwiązanie 2: Antyvirus może blokować HackShielda, więc wyłącz go gdy otwierasz grę.

Rozwiązanie 3: Być może trzeba ręcznie zaktualizować HackShield. Podczas tej operacji należy wyłączyć oprogramowanie antywirusowe i zapory sieciowe i upewnić się, że gra jest pobrana z oficjalnego źródła. W folderze gry, otwórz HackShield usuń folder Update. (By default C: \ Nexon \ Combat Arms EU \ HShield \ Update)

Następnie należy uruchomić HSUpdate.exe. Potem, należy ponownie uruchomić komputer.

Jeśli to nie pomoże, spróbuj odinstalować, a następnie zainstalowaniu Combat Arms ponownie.

Drogi Zavetti .

Zostało wytłumaczone o co chodzi w pod temacie .

Pomocy windows server 2003 problem

9368_gold.png

Opublikowano

@top

@down

No ok, ale czy nie może to byc zawarte od razu w temacie, a nie podtemacie? <_<. W sumie, obchodząc regulamin masz racje ;).

a teraz wyskakuje mi to Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x30000090

chomik468x60.gif
Opublikowano

Cóż, w tym momencie pomóc może tylko reinstal :).

Najlepiej ściągnij na nowo CA, ze strony Nexona.

dobra zobacze i dam znać

chomik468x60.gif
Opublikowano
o.O Jak wyżej. ale swoją drogą to ja mam xp i palnik robi zawsze ogromne lagi (chyba u wszystkich) myśle, że jesteś skazany na to jak większość z nas
Opublikowano

o.O Jak wyżej. ale swoją drogą to ja mam xp i palnik robi zawsze ogromne lagi (chyba u wszystkich) myśle, że jesteś skazany na to jak większość z nas

właśnie szukam dlatego dobrego rozwiązania , ja wiem że na xp sa te lagi bo to nie tylko u mnie i nawet u ciebie nawet jesli w ft bl maja mini to też sa lagi ,a niby gra ma takie małe wymagania niech nikt nie pisze żebym pobrał nowe sterowniki bo mam :) i nawet na starych jest tak samo :(

chomik468x60.gif
Opublikowano

właśnie szukam dlatego dobrego rozwiązania , ja wiem że na xp sa te lagi bo to nie tylko u mnie i nawet u ciebie nawet jesli w ft bl maja mini to też sa lagi ,a niby gra ma takie małe wymagania niech nikt nie pisze żebym pobrał nowe sterowniki bo mam :) i nawet na starych jest tak samo :(

Może minigun nie robi takich lagów co miotacz .

Ale każdy ma lagi .

Mój kolega łupie na lepszym kompie i tak i tak nie ma to różnicy .

Wpada Neo z miotaczem i All maja GIGA LAG!

9368_gold.png

Opublikowano

Może minigun nie robi takich lagów co miotacz .

Ale każdy ma lagi .

Mój kolega łupie na lepszym kompie i tak i tak nie ma to różnicy .

Wpada Neo z miotaczem i All maja GIGA LAG!

Hmm tak oto właśnie chodzi ja myśle że to winna nexiona , lecz spodkałem sie z zjanomym który ma redeona 128mb i procek jakis tam zdechły sempron ramu 768 i nie ma lagów neta ma 2 mb radiówka to jest dziwne

i nadal tak samo pobrałem nowego combata i an error has occurred with hack prevention combat arms errors 204

chomik468x60.gif