Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam tą rejestrację

To jest ukryta treść, proszę

i mam pytanie czy tą rejestracje da sie przerobic aby ona tworzyla nowa strone czyli ze nie tak ze kazdy ma taka sama tylko to ma byc gra czyli podobne do plemion itp chodzi o to zeby jak sie zalogujemy to idziemy do strony wygenerowanej przez rejestracje gdzie sa zapisane nasze pkt i iinne

Opublikowano

Zacznij lepiej naukę php+mysql od czegoś prostszego... co z tego że skopiujesz parę skryptów skoro i tak ich później nie posklejasz, a nawet jeśli to nie będziesz wiedzieć jak i dlaczego to działa.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@UP

I tu się mylisz bo znam się Mniej więcej na HTML i PHP i wiem z czym to się je a tu chodzi tylko o to czy mógłby mi ktos napisac aby to generowalo mi strone dla danego gracza

Opublikowano

troche to zamało... skoro myślisz, że umiesz php to dlaczego sam nie zrobisz ? No i tak jak pisał Wrotek.. naucz się najpierw mysql + php a potem twórz

Opublikowano

@UP

I tu się mylisz bo znam się Mniej więcej na HTML i PHP i wiem z czym to się je a tu chodzi tylko o to czy mógłby mi ktos napisac aby to generowalo mi strone dla danego gracza

widać, skoro chcesz generować stronę. Takie coś się robi na mysqlu, każdy użytkownik ma jakieś dane przetrzymywane w bazie danych. Wtedy piszesz prosty skrypt w gdzie w argumencie przy wywoływaniu podajesz id usera, na podstawie którym wyświetla dane użytkownika.

Owszem, można później mówić o zapisaniu takiej strony, żeby cachować dane.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@UP

Rozwaliłeś mnie.... mniej więcej to możesz się znać na naleśnikach, jak pytasz o takie rzeczy to nie znasz się nawet troszeczkę na php bo wystarczy odrobina kombinacji i sam mógł byś zrobić, a najwyraźniej nie masz o tym pojęcia.

RMCF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PHP + MYSQL i funkcja do zrobienia tego to mod_rewrite.

Przykładowy adres będzie wyglądał tak

xxx.pl/user?id=4655465

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

• Dodaj nową pozycję...