Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zarabiać W M2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam sure wp eq +9 i 35 lvl czy zarabiajac na metkach w m2 da sie dorobic ? Bede mial 2x drop na 7 dni i ciagle bede dropil . Ile moge mniej wiecej zarobic i i czy czesto leca kd +4 ;D. Dam plusy za odp.

Opublikowano

Można się dorobić, najlepiej w nocy chodzić na metki bądź wcześnie rano.

Ponieważ dzieci 'neło' Ci sksuja i lipa.

Przez tydzień? Ja przez 3-4 dni 50kk zarobiłam . (metki m2, imha)

A to już od szczęścia Twojego zależy. =d

Opublikowano

Jeśli pytasz czy da się zarobić surką wp 35 lvl eq +9 bijąc metki? Tak można łatwo zarobić tylko bij metki 25-30-35-40 bo będzie ci szedł dobry drop :rolleyes: KD zazwyczaj lecą +2/+3/+4 i KU Silne ciało Aura miecza ;] Wszystko możesz sprzedawać. Jeśli byś tak cały dzień dropił + sprzedał to masz gdzieś 5-10kk

76983.png
Opublikowano

Lepiej biegac po dolinie. Jezeli masz mozliwosc gry w nocy to tym lepiej. Ubijasz metki w dolinie, po czym pedzisz do m2 i tak w kolko.

@

Na s4 aura stoi 6kk, silne 3.5 wiec na samych ku jest dobrze ;)

Opublikowano

Idź na doline na metki dobry drop na najlepiej jest na twierdzy bo drogo możesz sellać

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

W m2 na tym lvl to mało zrobisz. Wbij 25-30 i oddawaj expa na gildie, expiąc na grubasach (te mooby po dzikusach, przed generałami). Dropią tam K.K., KKZ, ZO, no i metki ciemności się pojawiają.

Pozdrawiam

@Down

To nie wiem jakim ty musisz być noobkiem żeby nie dawać rady im z aurą na m1. Nie mówiłem że musisz robić bodego. Mental też może być lecz na metki już nie.

PS. Nie zależy mi na + ;)

Gdybym chciał to bym zrobił X multiacc i dawał sobie +

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

dam wszystkim plusa oprocz pana up. Czlowieku czytaj moje posty aura 8kk to malo a 1 kawalek klejnotu po 400k wiec pozdro & pocziwcz synek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...