Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Problemy

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem podczas włańczania gry pojawia mi się napis. .. . " Jest problem z funkcja wykrywania hackow. Program zamyka sie . Co zrobic aby dzialal prawidlowo czekam na pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka all jestem nowy i mam mały problem przy włączaniu gry a dokładnie to serwera Quanint czy jak mu tam włączam go i wyskakuje mi taka karteczka start setting itd i napis start zmienia sie na napis update i updatowalem juz z 20 razy i nic

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Jak włączam grę i wyskakuje mi :Jest problem z funkcją wykrywania hacków. Program zamyka się.

I gra się zamyka i nie mogę grać a widzę że to fajna gierka może być. Więc co mam zrobić ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli masz windows 7/vista to daj uprawnienia administratora dla kalonline.exe i ewentualnie odpal ze zgodnością systemu win sp sp3.

Fornication Under Consent of the King =)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

siema mam problem z kalem jak bije to jestem zwolnony po relogu tak samo to nie ICE a w dungeonie nogi mi sie nie ruszaja wygladam jak bym plynal moze mi ktos powiedziec co jest?? prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

predkosc neta 20 MB kompa mam zajebistego corei7 black edition grafa nieapemitam ale cos kolo 1000 za nia dalem i wszystko doj*bane i nie wiem co jest :(

Tak spełniam wymogi 200%

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

posiadam Windows7 . Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do kala a tu psikus "file manipulation has been detected" próbowałem zgodność,jako administrator ,wyłączałem antywirusa ,sciągnołem 2 instalki i teraz tak na jednej sie instaluje a na drugiej przy instalaci wyskakują błedy z plikami HLBR02-B2.gtx / CR_1_H01.GTX . Ale to nie zmienia faktu ze zawsze wyskakuje ten głupi błąd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie na którym serwerze gra najwięcej ludzi a na którym więcej polaków;p myślę wrócić do tej gry a nie zabardzo chce grać sam;p

czy idzie w tych czasach spotkać polaków jeszcze w tej grze?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jakmic1994: weź no się ze mną skontaktuj i zagramy sobie na Shinra Online, bo tam jeszcze ogar, chyba ze wolisz fast lvling to na hidden, ale to już beze mnie :)

jacyś chętni?

"Alea iacta est!"

Opublikowano

ale zawsze wierni :D jak chętny na gierkę, to zapraszam :D a jakieś inne privy polecacie?

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...