Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wycena Konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, nie wiem czy poprawnie założyłem temat ale się śpieszę ;p. Moglibyście wycenić mi pewną postać?

Złota belka z 3 pod rangą, gietka na perma i sg550 camo... kaski tam zbytnio nie ma (40k gp)

Opublikowano

ja gdzies stawiam kolo 70 zl a tak ogolnie to nie wiem czy ten topic nie podchodzi pod handel

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Na pewno jest nie właściwa nazwa tematu zmieniam .

Ciężko dodać ss ?

Zajmie ci to jakieś 4 minuty a my dzięki temu o wiele lepiej dowiemy się co i jak i pomożemy ci w wycenie .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

tak koło 90 zł, 2 bronie perm ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

podaj kd tego konta bo to tez ma znaczenie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

EPE 90 zl troche duzo :) max 60-80 zl bronie sa przeciez z blacka to wiesz :) nic kasy nie musial wkladac w kato :)ja za 1lt z 3 dalem 25 zl :)tylko ze bez permow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Siemanko, nie wiem czy poprawnie założyłem temat ale się śpieszę ;p. Moglibyście wycenić mi pewną postać?

Złota belka z 3 pod rangą, gietka na perma i sg550 camo... kaski tam zbytnio nie ma (40k gp)

WTF is "gietka" o.0 i nie rozumiem czy Sg550 też jest na perma ...

nie dał bym nic. gdyż

po 1. kupowanie kont w grach darmowych suxx

po 2. nie wiem czy na koncie nie było prób hackowania, glitchowania, modowania itp. Bo jak kupię i dostanę bana to dziękuję, wolę sam sobie zbanować konto.

0zł.

Opublikowano

Tak jak Lenart, powiedz,czy używałeś hacków, skoro jesteś na MPC to pewnie tak. Zły dział, nie podałeś kd/r i czy masz info do zmany hasła.

G36 i sg550 to syf. Za konto, 30 zł.

Opublikowano

Tak jak Lenart, powiedz,czy używałeś hacków, skoro jesteś na MPC to pewnie tak. Zły dział, nie podałeś kd/r i czy masz info do zmany hasła.

G36 i sg550 to syf. Za konto, 30 zł.

No to tak ;p. MPC forum znalazłem tylko dzięki graniu kiedyś w Metina 2 (rok temu). Nie hackowałem, kd.1.54...