Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Staje

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer UDObota (szybko)

Uzywam tego serwera no i tak po 2 godzinach botowania bot staje. Np. jak zbiera skzynke i stoi 4-9999 godzin z napisem skzunka bonusowa jest zbierana. Co jest?

Ps: coś zmieniło nazwę tematu

sygna.jpg

Opublikowano

Serwer UDObota (szybko)

Uzywam tego serwera no i tak po 2 godzinach botowania bot staje. Np. jak zbiera skzynke i stoi 4-9999 godzin z napisem skzunka bonusowa jest zbierana. Co jest?

Ps: coś zmieniło nazwę tematu

Jutro postaram się zrobić poradnik, który będzie dokładnie opisywał - krok po kroku jak prawidłowo skonfigurować bota.

Tyle ile się naczytałem wszystkich postów/tematów - udało mi się odpalić UDOBota (miałem z tym troche problemów, czytałem też inne fora).

Według mnie 'Szybki serwer na Twoim Komputerze', to pic na wodę - mi to nie działa.

Tak więc jutro otrzymacie proste i gotowe instrukcje jak użytkować bota w rozsądny sposób, aby nie dostać bana ;)

Opublikowano

@up a pisz poradników nigdy za wiele :D oczywiście dobrych poradników :rolleyes:

Mi botuje normalnie no moze z wyjatkiem tego ze po jakims czasie przestaje bic alienki :D

mam to samo, u mnie to jest moze z 30 min i kicha :angry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...