Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gierka Której Poświęciliście Najwiecej Czasu.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciałbym abyście pisali przy którym tytule spędziliście najwięcej godzin. W moim przypadku był to Battlefield Bad Company 2, oraz seria Skate. Battlefield BC 2 oczywiście rozgrywka sieciowa :)

card.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojciec Chrzestny 2, zapewne to by się zmieniło gdyby xbox działał do dnia dzisiejszego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

BF BC 2 dialogi rlz :D fabuła zajefajna głównie według mnie gra posiada to coś co przyciąga na długie granie :)

icecubea.png

Opublikowano

Sporo tytułów...

Seria Call of Duty (cała)- co tu dużo mówić, wciągająca gierka... rozrywka multiplayer na wiele wiele godzin :)

Seria Battlefield Bad Company (1, 2 część)- szczególnie multiplayer (chociaż singleplayer też ciekawy)- długa zabawa na ogromnych mapach, współpraca między team'em... miodzio

Seria Assassin's Creed (cała)- klimat Assassin's Creed "porwał" mnie już od pierwszej część... do dziś pamiętam dzień, w którym wychodził AC1... budziłem się rano i czekałem... był bug i nie można było dalej grać to ściągałem rosyjską wersję, na której buga nie było, żeby tylko ją skończyć i zobaczyć co się dalej wydarzyło- tak się "wpiłem" w historię Altaira... Co do AC2 i AC3 Brotherhood to naprawdę pozycje obowiązkowe- historia Ezio wciągnęła mnie jeszcze bardziej niż historia Altaira... no i ten fantastyczny multiplayer w AC3... cała seria to poezja :)

Gran Turismo (4, 5 część)- czyli przedostania i ostania część z czego przedostania na PS2, a ostatnia już na PS3... Wspaniały symulator wyścigowy, piękna grafika i wspaniała rozrywka na wiele godzin... no i jeszcze ten wybór samochodów... wspaniały :)

Seria Metal Gear Solid (cała)- najpiękniejsza gra w jaką grałem w całym moim życiu, szczególnie Guns of The Patriots (ostatnia część)... Po prostu gra jest filmem i jest naprawdę zaje..sta- must have czyli pozycja obowiązkowa... jeszcze mi w myślach krążą te filmiki po końcowych napisach na koniec gry... Popłakałem się i tak wciągnąłem, ta adrenalina i niepewność podczas gry to po prostu uczucie nie do opisania... Gra jest naprawdę warta świeczki... Piękna seria :)

Gears of War (cała)- niedługo GoW przywita swoją 3 część, a po fantastycznej 1 i 2 części nie mogę się doczekać... Bardzo wciągający singleplayer i jeszcze lepszy multiplayer... Pozycja obowiązkowa :)

No i można by wymieniać tych tyłów o wiele wiele więcej np. seria God of War, Prince of Persia...

Te gry, które tu wymieniam to po prostu "must have"... polecam ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cod 4 i MW 2 , i być może kiedyś black ops , bo dziś kupiłem i żałuje (nie ma golda , nie ma multi) w 5 godz przeszłem cała grę i czar prysł aż do śmietnika bym wrzucił , jeszcze fifa 10

Opublikowano

U mnie to będzie AC Brotherhood bo jak każdy AC ma wciągającą fabułe i potrzeba dobrych kilkunastu godzin żeby przejść dużą część gry.

238626.jpg]
Opublikowano

Call Of Duty Modern Warfare 2 (gram od premiery)

Skate2 (30dni)

Skate3 (nie wiem, nie liczę)

Fable III (na 100% będzię się długo grało, każdy Fable był genialny)

7m9a.png

Opublikowano

Forza Motorsport 3 ,

Alan Wake ,

GTA IV(To z nudów, bo mam mało gierek, mam najnowszego xboxa, i nie moge go zhackować)

Fable II

Fable III (Jutro powinno przyjść i Jazda ^^)

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

CoD Bo

Daj mi + i 5*

Kocham MPCforum.pl

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

644124266465ef9ffba7a3.gif

7ff09ae08c224b2bbe20c5697239767b.0.gif

modemos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...