Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne !

wajper11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam xD jak posiada ktoś forder templaters spolszczony po polsku żeby jak mógł by podać mi bawie sie już z tym od 4 dni i cos nie wychodzi wiec jak byście mogli podać prywatnie na szept link albo tu na forum :D

Opublikowano

Up

Czemu wyzywasz może jest zdesperowany i bardzo potrzebuje ? Mowa jest srebrem a milczenie złotem. Więc mogłeś się lepiej nie wypowiadać bo aż ściska wnętrzności jak widzę coś takiego.

238626.jpg]
Opublikowano

Zgadzam się z mateuszek199.4, wajper11 to multikonciarz. Leci raport do moderatorów za spam w Plemiona i za multikonto.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zgadzam się z mateuszek199.4, wajper11 to multikonciarz. Leci raport do moderatorów za spam w Plemiona i za multikonto.

Ja już napisałem na gg do Lorda Makina, więc nie było takiej potrzeby.

Zamykam bo widzę że nikt nie jest zainteresowany pomocą, a wyzwisk i offtopu tutaj nie potrzeba.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...